2014. július 14., hétfő

Új design

Drága Olvasók!

Oldalunkat ismét új külsőbe bújtattuk, melynek oka nem más, mint hogy az előző html design nem működött száz százalékosan, sőt! Volt, aki tudott kommentelni, de a legtöbben nem; ha valamilyen írásra rálinkeltünk az vagy működött, vagy nem; nem lehetett pipálni és még sorolhatnánk. Sajnos ezen problémákra nem találtunk megoldást, így úgy döntöttünk inkább visszatérünk az egyszerűbb kinézethet. Ettől függetlenül igyekszünk minél jobban feldobni az oldal külsejét, s minél átláthatóbbá varázsolni a számotokra! Reméljük, hogy ez az új, színekben kicsit szokatlanabbra/merészebbre sikerült design is elnyeri a tetszéseteket! Nyugodtan mondjátok el véleményeteket róla kommentben, amennyiben pedig találkoztok hibákkal (valami nem működik), továbbra is nyugodtan írjatok nekünk ezzel kapcsolatban!

Továbbá, az átalakítás része volt, hogy az összes korábbi bejegyzéseinket kategóriákként szétszedtük, még pedig a 'Design bejegyzések', 'Kódok' és 'Kritikák' menüpontban megtalálhatjátok őket. Ezen kívül, mostantól címkék szerint is kereshettek az oldalon, ha konkrét dolog miatt néztél be hozzánk. Bár, a korábbi bejegyzéseink nem mindegyikén van címke, igyekszünk mielőbb pótolni őket!

Terveink szerint a hétvégén vagy legkésőbb a jövő hét elején újra lehet majd tőlünk rendelni, addig is a türelmeteket kérjük! Az újraindított rendelésekkel összefüggésben pedig bekövetkezik majd néhány változást: rendelés menete, új szolgáltatások, régiek frissülése, stb. Ezzel kapcsolatban bővebben olvashattok majd, az erről szóló posztunkban!

Köszönjük a kitartásotokat és a folyamatosan érdeklődéseteket!

Szép nyarat kívánunk,
Az ACD csapata

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése