2014. július 14., hétfő

Kritika 101.

Sziasztok!

GirlInASuit kért a Bizalomjáték című blogjáról egy történet kritikát, s ezzel jelentkezem most. Szeretnék elnézést kérni, amiért ilyen sokáig tartott megírnom, de a lényeg, hogy megírtam! :)

A blogot itt megtekinthetitek: xxx

Történet:
A történeted rövid leírásának elolvasása után mosollyal az arcomon álltam neki a többi fent lévő résznek. Érdekes és figyelemfelkeltő lett a prológusod, melyben külön kiemelném azt a tényt, hogy a főszereplőkkel még nem találkozhatunk, s így még nagyobb kíváncsiság kerekedett bennem afelé, hogy megismerhessem őket.
Tetszik, hogy Raphael és Sameen alapból egy kiképzőközpontban tengették napjaikat, de hogy onnan kiszabaduljanak - legalábbis egy kis időre -, elmennek a vadonba, ahol teljesen más körülmények várják őket. Teljes mértékben beleviszed napjainkat, hiszen manapság már a lányok hívják el a fiúkat randizni vagy éppen ők kezdeményeznek - persze nem mindenki, de egyre többen vannak így -, s a te történetedben is a lány hívja el a fiút. Bár nem mondta ki, de Raphael később rájött, hogy az ismerkedés és a közeledés miatt szervezte ezt az egészet Sameen. Aztán hosszas "csend" és kínos percek után feldobtad az egészet a játékkal, amelytől a lány sok mindent várt, de azt nem, hogy ő fog veszíteni. A szabályok értelmében pedig, ezáltal Raphael uralkodik felette a nap hátralevő részében. A fiúnak végül sikerül rávennie a lányt, hogy teljes mértékben megbízzon benne, pedig előtte még arról a balesetről is beszélnie kellett, amit jobb inkább szeretett volna elfelejteni.
Ilyen és ehhez hasonló történettel még nem találkoztam, de nagyon tetszik. Azt a szexualitás, amit idáig belevittél az egészbe, hihetetlenül finoman tetted, az apróbb kínzások (harapás) pedig nagyon jól kiegészítik az egészet. Nekem mindenképpen elnyereted a tetszésemet, s ezzel egy új olvasót is szereztél. Gratulálok, csak így tovább!

Írásmód:
Nagyon jól írsz! Bő szókinccsel rendelkezel, ügyesen rakod össze a mondatokat, melyek minden szava magával ragad! Helyesírási hibával nem találkoztam, s ugyan így elgépeléssel sem. Semmi mást nem tudok hozzáfűzni! Gratulálok!

További sikeres blogolást kívánok!
Diana H.

1 megjegyzés:

  1. Hűha... nagyon... nagyon szépen köszönöm a kritikát! Bevallom, félve álltam neki ennek a történetnek, de úgy tűnik, jól tettem. [:
    Köszönöm, hogy szántál rám időt!
    -Suit

    VálaszTörlés