2013. december 25., szerda

Kritika #69

Crisis[Liam Payne Fanfiction]
written by: Klaudia B.











Fejléc: Tetszik a fejléced, szép munka! De szerintem, ha már Jade-ről két kép van, akkor lehetne Liam-ről is kettő, valamint a fiú alapból nem valami feltűnő! Illetve, a cím betűtípusa kicsit furcsa, nem nagyon lehet kivenni belőle "C" betűt, de amúgy tetszik!
Pont: 5/4

Kinézet: A blogod színvilágát nagyon jól kiválasztottad, harmonizálnak a színek! Azonban a háttérnek a mintáját nagyon eltüntetted és kicsit olyan hatása van, mintha nem lenne ott semmi - mintha nem foglalkoztál volna vele! Egy kicsit állíthatnád szélesebbre a blogot, és a modulokat írhatnád nagyobb betűvel, mármint a szövegét! Ha már html-s menüt használsz, akkor alkalmazhatnád a sorkizárt igazítás kódját is az oldalsávba, valamint a modulokat meg kellene cserélned (fentről lefelé írom): 1.Menü, 2.Információk, 3.Feliratkozók, 4. Chat, 5.Blogarchívum (sehol nem látom a részeket feltüntetve,szóval vagy ide tedd be, vagy csinálj neki menüt), 6.Cserék. Valamint azt javasolnám még, hogy a történetnél is használd a sorkizárt igazítást, mert sokkal esztétikusabb lehet tőle a kinézeted!
Pont: 10/8

Történet: Bár még csak a prológus és az első fejezet van fent, eddig tetszik, amit olvastam! Szerintem jól elképzelted a történetet, úgyhogy csak így tovább!
Pont: 10/10

Írásmód: Nagyon szépen, választékosan fogalmazol! Helyesírási hibát csak oly módon találtam, hogy például oda is teszel kötőjelet, ahova nem kellene ((pl prológus elejéből idézek "a szél által felcsapott masni-, szalag." )).  Ami még zavaró, hogy gondolom Word-be írod meg a részeket és ott nem csak kötőjelet teszel, hanem felsorolási jelet, ezért a kötőjel mögött sokkal beljebb kezdődik a párbeszéd. Nos, ebben az esetben elég lenne, ha szimpla kötőjelet tennél és ez a gond máris ki lenne küszöbölve!
Pont: 10/9
Összes pont: 35/31
További sikeres blogolást kívánok! 
D i u s h

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése