2013. december 25., szerda

Kritika #68

Wild
written by: Noémi B.












Fejléc: A fejlécedet látva kettős érzések vannak bennem! Részben tetszik, másrészt azonban nem! Nem tetszik, mert keveredik a színes és a szürke kép (lehetne a főszereplő lányról is színes kép), valamint nem értem, hogy miért kék körben, amikor a designod rózsaszín?! 
Pont: 5/3

Kinézet: Először is, valahogy összhangba kellene hozni a fejléced és a desginod színvilágát! Esetleg lehetne ugyan ez a háttered csak halványkék színben. A következő tanácsom, hogy fölösleges két oldalsáv! Válaszd ki az egyik oldalt és pakold át oda modulokat! Elég sok teendő lenne még a kinézettel, mint például, hogy a prológust ne rakd az oldalsávba, hanem azzal kellett volna kezdeni az egész történetet! Helyette írhatnál egy rövid (néhány soros) beszámolót arról, hogy mi várható a történetben! Aztán, a "Hellóó♥♥" modult is átírhatnád valami komolyabbra, esetleg köszöntőnek  álcázva! Ezeken kívül, fölösleges két helyen is feltüntetned a részeket: vagy legyenek az oldalsávban, vagy az oldalaknál! Az oldalaknak és a modulcímeknek adhatnál valami szebb betűtípust, és a legszívesebben lecserélném a részek címének a típusát is, mert nem a legszebb! Valamint javasolnám még a sorkizárt igazítás használatát a történetnél!
Pont: 10/5

Történet: Nem rossz az ötlet és tetszik, hogy nem 1D-s a sztori! A részek elég rövidek, írhatnál hosszabbakat! Kicsit kuszák a szálak, de még nagyon az elején vagy, úgyhogy nem tudok túl sok mindent írni, csak hogy így tovább!
Pont: 10/8

Írásmód: Az első, amit észrevettem, hogy nem használsz vesszőket! Miért nem? Azok nagyon fontosak a mondatok tagolása miatt is! Aztán, ne üss ennyi enter-t a szövegbe! Fölöslegesen hagyod ki azt a sok sort, ráadásul zavaró is! Ha esetleg elválasztani szeretnéd a részeket, mert tegyük fel először még a délutánról beszélsz és utána már másnap reggel van, akkor mondjuk üss egy darab enter-t, tegyél egy csillagot, majd megint egy enter és így elválasztódnak az egyes részek! De csak azért, hogy hosszabbnak tűnjön a rész, ne használj ennyi sorközt, mert aki olvassa a történetet, úgyis tudja milyen hosszú! Amúgy nem fogalmazol rosszul, de még van miben fejlődnöd, és ez meg is fog történni ahogy haladsz előre - ebben biztos vagyok! 
Pont: 10/6
Összes pont: 35/24
További sikeres blogolást kívánok!
D i u s h

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése