2013. december 25., szerda

Kritika #70

Opposites
written by: Riley C.












Fejléc: A fejléced egyszerűen eszméletlen! Percekig csodáltam, és amikor megláttam, hogy IR* készítette, már mindent megértettem! Ő mindig gyönyörű fejléceket készített és ez is egy remekmű lett!
Pont: 5/5

Kinézet: Nagyon szép munkát végeztél a design-al, nagyon tetszik! A színek összhangban vannak, a modulsáv nincs túlzsúfolva, de a mozgóképekkel mégis kellően fel van dobva! Csak gratulálni tudok hozzá! Ami egy kicsit zavaró, az a háttér, hogy alul más színű! Ez nem tudom direkt van-e vagy csupán ez is a blogger fintora, de amúgy nem vészes és ettől még nagyon szép a kinézet!
Pont: 10/10

Történet: A történet egyszerűen szuper! Tetszik, hogy nincs köze a 1D-hez, és el kell, hogy mondjam, már a prológus nagyon megfogott! Bár nem jellemezted, mégis nagyon jól leírtad a fiú és a lány kapcsolatát és egyáltalán nem zavart, hogy rögtön a közepébe vágtál! Azt hiszem, szereztél magadnak még egy rendszeres olvasót a személyemben!
Pont: 10/10

Írásmód: Nagyon ügyesen írsz! Választékosan fogalmazol, mintha mindig ezt csináltad volna! Helyesírási hibát nem találtam, még csak elgépelést sem! Nagyon magával ragadó, ahogy formálod a mondatokat és ahogy vezeted a szálakat! Gratulálok!
Pont: 10/10
Összes pont: 35/35
További sikeres blogolást kívánok!
D i u s h

2 megjegyzés:

  1. Jaj nagyon szépen köszönöm! Ez felér egy karácsonyi ajándékkal! :)
    xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát akkor (meg amúgy is) Boldog Karácsonyt! :)

      Törlés