2014. július 21., hétfő

Újra lehet rendelni; változások; egyéb FONTOS információk

Drága, kedves Olvasóink és Idetévedők!


Ahogy azt tudjátok, az utóbbi hetekben rendelés mentesen tengettük mindennapjainkat, csupán az egy bizonyos ideig leadott kérésekkel foglalkoztunk! Erre azért volt szükségünk, hogy utolérjük saját magunkat, hiszen hiába írtunk ki limiteket a rendelések mennyiségére, mégis mindig többen vállaltunk azoknál, s eléggé megcsúsztunk velük. A mai naptól kezdve viszont, sokak örömére, ismét lehet rendelni oldalunktól!!! Azonban, néhány szolgáltatásunk igénybevételének a menete megváltozott kisebb-vagy nagyobb mértékben - ilyen például a design átalakítás és kritika kérés. Éppen ezért, kérünk mindenkit, hogy mindenképpen olvassa el a 'Kínálatunk' menüpont teljes tartalmát!!! S mostantól szigorúan betartjuk a limit határokat is!

Néhány szó, a mostanában küldött e-mailekről - avagy válasz a "miért nem reagáltunk rá" kérdésekre:
Teljesen érthetetlen számunkra, hogy egyes bloggerek/bloggerinák miért nem veszik a fáradtságot azzal kapcsolatban, hogy csupán egy icipicit jobban utána járjanak az oldalnak, s az ott éppen aktuális eseményeknek! Hiába írtuk ki többször is, hogy nem lehet rendelni az oldaltól, mégis folyamatosan kaptuk az e-maileket ezzel kapcsolatban. A harmincadik ilyen levelet már meg sem nyitottuk, automatikusan töröltük, hiszen egy idő után eléggé idegesítő, hogy ennyire felületesek vagytok! Akinek nem inge, természetesen ne vegye magára - azonban az, hogy chatre is direkt kiírtuk a szünetet, s rá rögtön ott egy kérés, szerintünk mindent elmond! Ezeknek értelmében tehát, minden olyan üzenetet, amelyek új rendeléssel voltak kapcsolatosak 2014.06.26. és 2014.07.21. között, reagálás nélkül töröltük!!! Amennyiben továbbra is tőlünk szeretnétek rendelni, ismét meg kell írnotok a levelet, de előtte mindenképpen olvassátok el a 'Kínálatunk' menüpontot és nézzetek be az 'Aktuális rendelések' pontban is - ha utóbbiba láttok szabad helyet, csak abban az esetben rendeljetek!!

S néhány mondatban a közeljövőről:
Az oldalunkon elindítottunk egy versenysorozatot, melynek első fordulója egy fejléc készítő verseny. A jelentkezési határidő lejárt, a műveket 07.27-ig beküldhetitek az artistcornerdesign@gmail.com e-mail címre. Azonban, a vártnál sokkal kevesebben adtátok le előzetes nevezéseteket, így megfordult a fejünkben az, hogy töröljük az egészet. De nem szeretnénk, hogy annak a négy szerkesztőnek a munkája - akik a verseny miatt időt töltöttek a fejléc elkészítésével - fölöslegesnek bizonyuljon, így valamiféle új jutalmazási rendszert találunk ki! Az ezzel kapcsolatos részleteket hamarosan egy új bejegyzésben közöljük.
Kidolgozás alatt áll néhány új szolgáltatás, melyet igyekszünk mielőbb rendelkezésetekre bocsátani. Szeretnénk visszatérni a régi posztjainkhoz is, melyekben PNG képeket, gifeket, és további alapszolgáltatásnak minősülő dolgokat osztanánk meg veletek, hiszen tudjuk, hogy ezek mostanában elmaradtak.


Reméljük, nagyon jól telik a nyaratok és élvezitek a meleget!
További szép napot kívánunk!
Az ACD csapata

1 megjegyzés:

  1. Én tegnap küldtem emailt, de nem rendeltem, hanem kérdeztem mikorra várható a rendelésem (triler). Máj. 15-én attam le a rendelést, de azóta nem kaptam visszajelzést. Ha tegnap küldtem töröltétek? :/

    VálaszTörlés