2014. június 12., csütörtök

Friss kinézet, régi szolgáltatás visszatérése, újítások

Drága Olvasóink és Idetévedők!


Amint azt láthatjátok, új, nyárias külsőbe bújtattuk az oldalt.  Igen, egy kicsit sokáig tartott, de mindig volt valami probléma, amibe beleütköztünk, s még most sem tökéletes minden. Néhány menüpont még kiegészítésre szorul, jelenleg nincsen pipálós rész sem és még néhány apróbb szépítési dolgot el kell végeznünk, azonban nem akartuk már tovább húzni az inaktivitást, hiszen így is böngészhető az oldal és rendelni is tudtok! 

A bejegyzés címében már említettem, hogy valamilyen olyan szolgáltatásunk, ami régen megtalálható volt az oldalon most visszatér, ez pedig nem más, mint a kritika kérés. Azért döntöttem az mellett (Diana H.), hogy mégis csak legyen az oldalon véleményírás, mert rájöttem, hogy fölösleges kettészedni az oldalt (aki esetleg nem tudná miről beszélek: egy hónapja létrehoztam egy olyan blogot, ahol kritikákat, véleményeket és ajánlókat írtam), főleg, hogy az ACD-n is van az "Én így látom" rovat, amibe teljesen nyugodtan bepakolhatom azon írásaimat. Mostantól tehát ismét kérhettek kritikát, s számíthattok különféle véleményes bejegyzésekre, könyvajánlókra is. 

Az új design új dolgokat is hoz magával, aminek reméljük, örülni fogtok. Szeretnénk bevezetni az oldalra különféle játékokat/versenyeket, melyeket havonta rendeznénk meg, de néha lenne "turbó verseny"is, azaz olyan megmérettetés, ami egy-két órán át tart - vagy maximum egy napig. Természetesen ezek a játékok nyereményért mennének, melyek mindig az adott témától függnek majd. Számíthattok kisebb blogversenyre, novella író versenyre, fejléc versenyre, de ezeknél eredetibb számokat is igyekszünk kitalálni, hogy minél több téren megmutathassátok a tehetségeteket.

Ezúton is szeretnénk megköszönni Nektek, a több mint, 51 ezer kattintást az oldalon és a jelenleg 182 rendszeres olvasót! El sem hiszitek mennyit jelent ez nekünk!!!! Reméljük, továbbra is velünk tartotok, s nyomon követitek az oldalt! Leveleiteket a jövőben is az artistcornerdesign@gmail.com e-mail címre várjuk!

Kellemes nyári vakációt kívánunk mindenkinek - előre is -, s ne feledkezzetek meg rólunk az elkövetkezendő két hónapban sem! :)

Üdv:
Az ACD csapata




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése