2014. április 29., kedd

Kritika §94. - Hold me tight!

written by: Aura

Design: Mivel a fejlécedet a mi egyik szerkesztőnk készítette, így arról nem mondanék véleményt! A blogod színvilága tetszik, a lila és a fehér jól mutat együtt! Az egész blog szép és rendezett, csupán néhány dolgot jegyeznék meg! Az egyik, hogy szerintem tehetnél be egy menüt (html), lehet találni vízszintes elrendezésben is, hogy azzal is szebbé tedd az egészet! A másik pedig, hogy a helyedben feljebb helyezném az oldalsávban a történet leírását és a feliratkozás modult, az információkat és chatet pedig lejjebb, mert az olvasót elsősorban az előbbi két modul érdekli, az utóbbi kettőt kevésbé (persze azoknak is szerepük van)! Plusz pont, amiért használod a sorkizárt igazítást és nem rakod tele képpel a fejezeteket!

Történet: A főszereplő lány Korina, egy nagy multicégnél dolgozik, s állandóan elkésik a munkahelyéről. Főnöke, Patocska Olivér ezt folyamatosan elnézni, pedig más munkáltatók már rég kirúgták volna. A nagy engedékenységének az oka, minden bizonnyal a főnök vonzalma, ami úgy néz ki egyenlőre csak testi - legalábbis Korina így hiszi -, s a lány barátja ennek egyáltalán nem örül.
A történeted nekem nagyon tetszik, bár egyenlőre csak a prológus és az első rész van fent! Örülök, hogy végre nem egy By The Way fanfictionnel van dolgom, hiszen kezd abból is már annyi lenni, mint a 1D fanfictionökből - kisebb túlzással persze. Tetszik az ötlet, hogy Oli egy nagyvállalat vezetője és teljesen más szerepet szántál neki, mint az igazi hivatása. Remélem, a továbbiakban is meg tudod tartani a történetnek ezt a vonalát! Én szurkolok neked! (és fel is iratkoztam) :)

Írásmód: Több blogoddal is találkoztam már, és mindig is szerettem, ahogy írsz! Bő szókinccsel rendelkezel, amit bátran fel is használsz, és helyesírási hibáid sem nagyon vannak! Néha azonban, egy-két mondat erejéig átugrasz egy másik igeidőbe, pedig a mondat nem kívánja ezt meg; ez nem tudom miért van?! Próbálj meg egy igeidőben megmaradni - főleg az elbeszéléseknél -, ,mert sokkal élvezhetőbb lesz tőle az egész történet!

Összegezve, az oldalsávot egy kicsit rendezd át, az írásnál pedig figyelj oda az igeidőkre!

További sikeres blogolást kívánok!
Diana H.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése