2014. április 22., kedd

Kritika §92. - Centaine Silver Históriái


written by: Centaine Silver

Design: Húú, hát ide rengeteg dolgot tudnék írni, s itt ülnék akkor holnapig! De a lényeg, hogy túl széles a blogod, én személy szerint csicsásnak érzem kinézetet - erre nagyon rájátszik a csillagos háttérkép -, s renget dolgot akarsz megírni rajta! Javasolnám, hogy akár tőlünk, akár egy másik oldaltól rendelj egy teljes design átalakítást, hogy ezzel szebbé tehesd a kinézetet, mert a mai világban igenis fontos a jó benyomás, amit pedig egy szép kinézettel el is érhetsz!

Történet: Tiara, az úgynevezett szirén néphez tartozik, akik a tengerek mélyén élnek, s réges-rég egy boszorkány megátkozta őket, ezzel elvéve a sellőlányok halhatatlanságát. Az átok csak akkor törik meg, ha a sellőlány tizennyolc éves kora után, de még a huszonegyedik életévének a betöltése előtt megöl egy olyan fiút, aki belé szeretett. Ha ezt megteszi, akkor halhatatlanná válik, s újra a családjával lehet. Tiarára is ez a sors vár, azonban az élet mostoha, és nem csak a fiú belé, hanem ő is szerelmes lesz a fiúba, ezzel is bonyolítva az átok megtörésének lehetőségét. Persze a lány küzd az érzései ellen.
Egy igazán izgalmas történet született meg a fejedben, én személy szerint hasonlóval még csak nem is találkoztam! Tetszik az egész világ, amit elképzeltél hozzá, de legjobb, hogy hagyod az olvasót is, hogy megalkossa a saját elképzelését az általad kitalált világhoz! Csak így tovább! :)

Írásmód: Nagyon ügyesen írsz! Egyszerűen magával ragadnak a sorok; olyan könnyedén vezeted a mondatokat, mintha egész életedben ezt csináltad volna! Bő a szókincsed, nagy a fantáziád és ez remek párosítás! Pontosan azokra a dolgokra térsz ki, azokat a pillanatokat részletezed, amik érdeklik az olvasókat, ezzel teljessé téve a történetet! A részek elég hosszúak, sőt! Néha az az érzésem, hogy nem is egy részt hozol egyszerre, hanem legalább hármat, de ez nem baj! Ami egy kicsit zavar, hogy sűrűn nyomsz "enter"-t, és hogy a párbeszédeket sokkal beljebb kezded! De ezek igazából nem nagy hibák és lehet, hogy csak az én személyes hülyeségemből erednek! :)

Összegezve, egy ilyen különleges és magával ragadó történethez mindenképpen szükség lenne egy szép, rendezett designra, hogy minél többen kapjanak kedvet az olvasásához!

További sikeres blogolást kívánok!
Diana H.

1 megjegyzés:

  1. Kedves Diana!
    Nagyon-nagyon szépen köszönöm, hogy időt szakítottál rám! Hálás vagyok a tanácsokért és örülök, hogy ennyire megtetszett a történetem. :)
    Őszintén szólva rosszabb kritikára számítottam, így kellemes meglepetés ért a szavaid olvasása közben.

    VálaszTörlés