2014. március 26., szerda

Eredményhirdetés #1 - Legjobb prológus

Sziasztok! :)

Nagy örömömre szolgál, hogy én hirdethetem ki ennek a kategóriának a nyerteseit. Köszönjük szépen a részvételt, aki nem nyert, az se búsuljon, hiszen lesz több lehetősége! Alkalmam nyílt néhány igazán jó történetet olvasni, az első három helyezett blogjára már fel is iratkoztam, gratulálok.

Egy apró értékelést is fogok mondani, így elkerülhetjük azokat a kérdéseket, hogy "miért ő?". Arra szeretnélek titeket kérni, tartsátok tiszteletben a döntést. Szóval, nem is rizsázok többet, tudom, hogy a legtöbben először legörgetnek a nyertesekhez, de mindegy.

Akkor... dobpergés!
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Harmadik helyezettAllison Cutler!

BLOG: katt
Véleményem: Imádom a blogodat, tényleg! Teljesen eredeti, meg is lepődtem, hogy eddig hogyhogy nem találtam rád. Talán az, ami egy kicsit zavart, hogy hosszú a prológus. Egy prológus inkább legyen rövidebb, de annál frappánsabb. Természetesen ez csak egy megjegyzés, attól függetlenül eredeti.





Második helyezett: Briana T. !
BLOG: katt
Véleményem: Köszönöm! Köszönöm! Végre nem egy reménytelenül romantikus csaj a főszereplőd. A prológusod nem túl hosszú, nem túl rövid, arany középút. Nem történnek benne sorsdöntő pillanatok, de talán épp ettől válik érdekessé, hiszen megismerjük a főszereplő belső érzelmeit. A tiédre is feliratkoztam, csak így tovább.:)







És végül az első helyezett: Riley Anne!
BLOG: katt
Véleményem: Imádtam, imádtam, imádtam. Nagyon rövid, de annyira édes és komoly, hogy csak bámultam a képernyőt, és arra gondoltam, én miért nem tudok ilyet összehozni? Nem történik benne semmi, de pont összefoglalja azt, amit kell. Az idézet is tökéletesen illik, nagyon tetszett a végén. És igen, egyetértek: a Szeretetet és a Boldogságot tényleg illene nagy betűvel írni, hiszen a legfontosabb! :)






---------------------------------------------------------------------------------------------

További blogok:




Nagyon szépen köszönjük mindenkinek a részvételt! Egy élmény volt olvasni. A további kategóriák eredményhirdetése hamarosan érkeznek. 
További szép estét mindenkinek! :) Liana S.

3 megjegyzés:

  1. Mikor lesz legközelebb akármilyen verseny? ☺

    VálaszTörlés
  2. Szia^^
    Elképesztően köszönöm a helyezést, nem tudod elképzelni, mennyire feldobtad ezzel a napomat! Külön jól esett, hogy egy rövid "Miért?"-et is írtál, így legalább nem csak idiótán sikítottam, hanem mosolyogtam is mellé :D
    A feliratkozásért pedig úgy szint hálás vagyok :)

    Ölel, Riley Anne

    VálaszTörlés