2014. február 28., péntek

Kritika §82. - Journey In Time

written by:


Fejléc: Tetszik a fejléced, eléggé sokatmondó! Azonban van egy-két dolog, ami nem tetszik rajta! Ilyen a betűtípus, ami egyáltalán nem illik hozzá, valamint a lánynak az arcánál ottmaradtak a vonalak és egy kicsit zavar! Ha ezeken tudnál változtatni, akkor nagyon szuper lenne!
Pont: 5/4

Kinézet: A színvilág nem rossz! De a hátteret mindenképpen cseréld le, mert ez így egyáltalán nem szép! Aztán az oldalsávban levő linkek színén is változtathatnál, mert így, hogy nem félkövérek elég nehezen lehet őket elolvasni! Néhány képpel feldobhatnád az oldalsávot, és ott is használhatnád a sorkizárt igazítást, mert sokkal esztétikusabb lenne tőle az egész design! Esetleg az 'Oldalak' pont helyett berakhatnál valami egyszerűbb menüstílust, mert szerintem illene az egész történethez és a designhoz is! Valamint, engem nagyon zavar ez a lézerkardos vagy nem is tudom milyen egérkövető! Főleg, hogy amikor rá akarok kattintani egy linkre, akkor visszavált rendes nyíllá és máshova ugrik!
Pont: 10/8

Történet: A történet alapjáraton nem rossz, és még nem is találkoztam ilyennel! Viszont nagyon hiányolok egy kis magyarázatot, hiszen az olyanok, mint én, akik nem ismerik sem az említett sorozatot, sem a filmet, eléggé új és érthetetlen! A prológust teljesen másképp írtam volna a helyedben, hiszen egyáltalán nem érdekfeszítő, csak nagyon rövidre sikerült leírásnak mondanám! Ugyan ez a bajom amúgy az oldalsávban levő rövid történet leírásoddal is! Próbáld meg egy kicsit jobban részletezni a dolgokat, hogy az ilyen tudatlanok, mint én , is megismerhessék a részleteket! :D
Pont: 10/7

Írásmód: Nem írsz rosszul, de lenne min javítanod! Először is, nem tudom hogy csinálod, hogy a párbeszédeknél a kötőjelek ennyire kint vannak, de írhatnád beljebb, úgy sokkal szebb lenne! A részekhez elejéhez csatolhatnál egy képet, s a történet közbeni képeket állítsd "kicsi" méretre! Figyelj oda a '-val', -'vel' ragokra és a szóismétlésekre! Az egész történettel az a bajom igazából (ezeken a kisebb hibáidon kívül), hogy nagyon kevés a leírás benne, szinte csak párbeszédből áll az egész! Jó lenne, ha a leírások és a párbeszédek arányát nagyjából egyenlőre hoznád, mert akkor sokkal élvezhetőbb, érthetőbb és kedvcsinálóbb lenne az olvasóid számára!
Pont: 10/6
Összes pont: 35/25

További sikeres blogolást kívánok!
Diush

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése