2014. február 4., kedd

Kritika §78

Love the strip club
written by: Wattacukor










Fejléc: Nem lenne rossz, de a bal oldal, valamint a jobb sarok nagyon üres! Tehetnél oda még képeket, vagy esetleg a háttérben összemosott, de a történethez kapcsolódó képeket! A blog címét pedig egy sorba helyezd el - a betűtípus maradhat, nekem tetszik!
Pont: 5/3

Kinézet: Első körben azt javasolnám, hogy változtasd meg a sablon típusát az 'egyszerű' típusra! Abból sokkal szebb desingokat lehet kihozni! Ha ez megvan, akkor jó lenne egy háttérkép csere is! Aztán, ha már fekete alapon írsz, a modulok és a részek címét írd világosabb kék színnel, esetleg adhatnál nekik valami szebb betűtípust is! Az oldalsávban sem ártana egy kis rendezkedés: a leírásnál állíts be világosabb betűszínt (akár ugyan azt, amivel a történetet is írod), hogy olvashatóbb legyen, és írd át figyelemfelkeltőbbre! A 'Figyelem' menüpontot kicsit rendszerezd, ne használd a dőlt formázást, a 'Tartsatok velem' pontot vagy javítsd ki vagy szedd le, mert csak rontja az összképet, a fordító fölösleges! Esetleg egy-két a történethez illő képpel feldobhatnád az oldalsávot! Valamint a szereplőknek létrehozhatnál az 'Oldalak'-nál egy pontot, de ha már ezt megteszed, akkor a díjaidat is pakold oda, valamint a részeket is akár feltüntetheted ott (de akkor az oldalsávból vedd le)! Ha esetleg szeretnél segítséget kérni, akkor írhatsz akár nekem is egy e-mailt és segítek átalakítani a kinézetet!
Pont: 10/5

Történet: Nemigazán kedvelem a Larry-s blogokat, így nem is olvasok ilyeneket! De azért találkoztam már néhánnyal és azok alapján azt kell, hogy mondjam, nem rossz! Olyat még nem láttam, hogy Louis sztriptízbárban dolgozna, azonban itt is - mint szinte az összes ilyen blogban - Harry egy gazdag ember. De a csavar, hogy esküvője lenne, az már sokkal jobb!
Pont: 10/7

Írásmód: Húha! Nagyon sok és durva hibáid vannak! Gyakorolnod kellene egy kicsit a helyesírást! Olvastam, hogy ez az első blogod, de ettől még tanulsz írni és a bloggerkedés alapja az, hogy tudj is! Csak néhányat sorolnék most fel: "sirsz --> sírsz", "könnycsep --> könnycsepp", "égetö --> égető", valamint nem használsz vesszőket és nagyon sokat pont-pont-pont-ozol!! Ha valamiért mégsem tudod mit hogy kell írni, akkor először Wordbe írd meg a részeket és használd a helyesírás ellenőrzőt, az segíteni fog neked a legtöbb hibát kijavítani! Aztán ott van még a szóismétlés! Neked is csak azt tudom mondani, hogy gondold át többször mit szeretnél írni és keress rá szinonimákat vagy fogalmazd meg másképp! Hidd el, ha ezeken javítasz sokkal többen fognak érdeklődni a blogod iránt!
Pont: 10/3
Összes pont: 35/18
 
További sikeres blogolást kívánok!
Diush

4 megjegyzés:

  1. Sziaa :) nagyon köszönöm, hogy leirtad :D megprobàlok javitani.. de örömmel elfogadnám a segitségedet :) a helyesirással kapcsolatban pedig irtad, hogy ugye sokszor pl a hosszu ő helyett rövidet irok.. ez azért lehet mert megszoktam hogy telon igy irok.. most is azért irok igy.. géphez nem mindig jutok.. :) majd irok e-mailt és akkor segithetnél :) és mégegyszer nagyon köszönöm.. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Értem! A szokás nagy úr! :D Azért próbálj meg rá odafigyelni! Az e-mailedet pedig várom! :)

      Diush

      Törlés
  2. Szia! Kaphatunk mi is?? http://girland0.blogspot.com/2014/02/5-fejezet.html

    VálaszTörlés