2014. február 4., kedd

Kritika §77

Happilyn
written by: Egri Anna


Fejléc: A lány csúnyán van kivágva és homályos is! A háttérben levő képek szépen össze vannak dolgozva, de fölösleges a két száj oda, és a pár sem látszik túlságosan! Zayn arcánál az a repedés féleség is nagyon furcsa és a cím sem a legjobb! Bár ott nem a betűtípussal van a bajom, hanem a színnel és hogy félkövér!
Pont: 5/2

Kinézet: Nagyon sok mindent írhatnék a design-al kapcsolatban, hiszen egyáltalán nem szép a kinézet! De inkább azt javasolnám, hogy kérj meg egy design készítőt, hogy alakítsa át neked (akár nekem is írhatsz e-mailt ezzel kapcsolatban)! Nagy szükség lenne egy átalakításra!
Pont: 10/0

Történet: Először is, vártam volna egy bevezetőt vagy prológust! Te egyből a közepébe csapsz, semmi kíváncsiság felkeltés! A történetről csupán a fejléced árulkodik egy kicsit, és ha lenne egy rövid leírás, talán több embernek lenne kedve nekiállni a történetnek! Másodszor pedig, egyáltalán nem egyedi a sztorid, rengeteg ilyen és hasonló történettel találkoztam már! Az első fejezeteket nem is olvastam túl nagy kedvvel, de aztán a remény szikráját találtam meg! Engedd el a fantáziádat, hiszen itt bármi megtörténhet, még több minden, mint amit eddig megírtál! Találj ki több egyedi cselekményt, dobd fel egy-két viccesebb beszólással és akkor nagyon jó úton leszel!
Pont: 10/5

Írásmód: Hol is kezdjem?! Talán ott, hogy figyelj oda a vesszők használatára, mert szinte sehova sem teszel!! Aztán, a párbeszédeknél a kötőjel elé- és után is tegyél szóközt, valamint minden írásjel után nyomj egy spacet, hogy sokkal átláthatóbb legyen az egész! Így nagyon egybefolyik a szöveg, zavaró és nem igazán ösztönzi az olvasót arra, hogy visszanézzen! Figyelj oda a helyesírásra is, mert nagyon sok hibát találtam! Amiket egybe kell írni azokat külön írod, amiket külön kellene, azokat pedig egybe! Nagyon sokat kell még fejlődnöd ahhoz, hogy igazán kellemes legyen a történetedet olvasni, de ezt csak úgy tudod elérni, ha sokkal jobban odafigyelsz! Olvass több könyvet vagy akár blogot, és figyeld meg miként írnak, miként formálják a mondatokat, hogy használják a jelen és múlt időt! Ne kapkodj írás közbe, gondold át többször mit szeretnél írni és mielőtt közzétennéd a részeket, minimum kétszer olvasd át!
Pont: 10/5
Összes pont: 35/12

További sikeres blogolást kívánok!
Diush

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése