2014. január 23., csütörtök

Kritika §76

Te se vagy más
written by: Aura











Fejléc: A fejléced nem rossz, de mivel nagyobb a tépés, egy kicsit kisebbnek látszik a magassága! Ez azonban nem gond! Amivel nem vagy kibékülve a betűtípus, vagyis inkább a szín! Nem tudom, egy kicsit zavarja a szememet, talán az árnyék miatt! Ezek leszámítva tetszik!
Pont: 5/4

Kinézet: Nos, a sablon és színvilág tetszik, azonban a hátteret le kellene cserélned, mert egyáltalán nincs összhangban a blogoddal! Az oldalsávot vehetnéd kicsit keskenyebbre, és elkelne ott is egy kis igazítás! Először is, a történet leírásánál, valamint az információ moduloknál használj sorkizárt igazítást, mert attól sokkal esztétikusabb lesz az egész! Aztán, rakhatnál be néhány képet is, hogy feldobd vele az oldalt, és a feliratkozás modult mindenképpen rakd feljebb (esetleg cseréld meg a chattel)! Esetleg, még a chatnek adhatnál egy kis színt - valami barnásat, - mert így nagyon beleolvad az oldalba és mindenképp fel kellene dobni az egész kinézetet valamivel!
A részeknél használod a sorkizárt igazítást és nem rakod tele őket képekkel, úgyhogy ez plusz pont!
Pont: 10/8

Történet: Bevallom őszintén, én eddig még nem olvastam MDC fanfictiont, így nincs viszonyítási alapom! Aztán azt is hozzá teszem, hogy eddig csak a prológus és az első rész van fent, így ez alapján mondok véleményt! A történet alapja tetszik, hogy el kell játszaniuk a szerelmespárt mindenki előtt, de azért van bent egy kis sablonosság, hiszen régi jó barátok és majd úgyis egymásba szeretnek, vagy legalább az egyik a másikba. De ettől eltekintve nem rossz történet ez, s a mai világba a rengeteg blog miatt szinte elkerülhetetlen, hogy valamennyi sablonosság ne kerüljön a történetbe! Minden azon múlik, hogy a jövőben hogy formálod a cselekményt! Szurkolok neked!
Pont: 10/9

Írásmód: Ügyesen írsz, jól formálod a mondatokat! Helyesírási hibát nem találtam; azonban néhány szóismétlés félét igen, ami nem feltétlenül zavaró, csak van benned annyi, hogy még egyszer átgondold a mondatot és egy kicsit átfogalmazd! Csak így tovább!
Pont: 10/9
Összes pont: 35/30

További sikeres blogolást kívánok!
Diush

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése