2014. január 20., hétfő

Kritika §75

Road to the edge of my love
written by: Pakkör Pítör










Fejléc: Tetszik a fejléced! Egyszerű, de nagyszerű szerintem! Nincs túlcsicsázva és túlzsúfolva, ráadásul mindent elmond!
Pont: 5/5

Kinézet: Itt már sajnos nem tudok olyan jókat mondani! Először is, válassz egy másik sablon típus - ajánlanám az egyszerű sablont és abból is másodikat, mert azokból nagyon szép designokat ki lehet hozni! Aztán cseréld le a hátteret is, mert igaz, hogy részben kapcsolódik a történethez, de akkor sem olyan szép! Válassz valami egyszerű hátteret vagy olyat, amin kisebb minták vannak, hogy a fejléced is sokkal jobban érvényesülhessen! Aztán, az oldalsávban levő dolgokon is szépíthetnél, mert össze-vissza vannak! Például a blogversenyes képet úgy rakd oda be, hogy bepipálod a 'méretre zsugorítást' és ott link-hez beírod a blog linkjét! A 'figyelem' menüpontodat is kicsit összébb szedhetnéd, ezalatt azt értem, hogy esetleg szépen sorkizártra igazítod, nem írod félkövér és dőlt betűkkel! A feliratkozást rakhatnád feljebb, és ami fontos, hogy a modulok címét sokkal jobban kiemelhetnéd: nagyobb betű, feltűnőbb szín, kicsit cifrább betűtípus! Valamint túl nagy betűkkel írsz, azt vedd kisebbre, és a fejezetek címét meg szebb betűtípusra! Ha szebb lenne a blogod kinézete, akkor valószínűleg sokkal többen olvasnák az történetet (igen, sajnos vagy nem sajnos nagyon sokat közrejátszik a design), mert az alapból nem rossz!
Pont: 10/3

Történet: Meg kell, hogy mondjam, én egyáltalán nem vagyok Larry shipper és nem is vagyok oda az ilyen történetekért, így nincs túlságosan nagy viszonyítási alapom sem! De mégis azt kell hogy mondjam, nem rossz kis sztori ez! Érdekes csavar, hogy olyan, mint 1D nem létezik, de mégis közük van egymáshoz, valamint érdesek az is, ahogy vagy amilyennek beállítod a fiúkat (pl: Liam az inas vagy Zayn a pénzéhes unokatesó)!  Csak így tovább!
Pont: 10/9

Írásmód: Azzal kezdeném, hogy figyelj oda az elgépelésekre! Rengeteg olyan hibát találtam, ami a figyelmetlenségre és a kapkodásra utal, mint például, hogy felcseréled a betűket: "vagy" helyett "vgay"-ot írsz és a többi! Aztán, ne pont-pont-pontozz ennyit! Egyszer-kétszer elfogadható, de te rengetegszer teszed! A párbeszédeknél a kötőjel elé-és után is tegyél szóközt, valamint ne kommentált az írásaidat zárójelben! Alapból nem fogalmazol rosszul, de nagyon sok olyan hibád van, ami élvezhetetlenné teszi az olvasást!!! Figyelj oda sokkal jobban és legyél egy kicsit összeszedettebb, mind írástechnikailag, mind pedig esztétikailag!!!
Pont: 10/5
Összes pont: 35/22
További sikeres blogolás kívánok!
Diush

1 megjegyzés:

  1. http://girland0.blogspot.hu/
    Sziaa!! Kérhetünk ide mi is egy Kritikát? :3

    VálaszTörlés