2013. november 12., kedd

Kritika #57

Boundless Secrets
written by: Bogi Stylinson









Fejléc: A fejlécedet nézve kettős érzések vannak bennem! Egyrészt tetszik, hiszen imádom Chachi-t és a 1D-t is, illetve tetszik ez a színvilág! Másrészt azonban nem tetszik! Méghozzá azért nem, mert túlzsúfolt! A szereplők képei meg vannak kicsit nyújtva, és túl sokan vannak rajta! Javasolnám, hogy a két vagy maximum három főszereplő maradjon a képen a háttérbe pedig valami táncos, esetleg más dolgokat lehetne tenni, ami kapcsolódik a történethez!
Pont: 5/4

Kinézet: Nagyon tetszik ez a színvilág, minden összepasszol mindennel és külön kiemelném, hogy nagyon jó a fehér háttérrel! A modulok száma rendben van, azonban a sorrenden változtathatnál egy kicsit (fentről lefelé írom): 1. Kérdés, 2. Chachi Gonzales, 3. Feliratkozás, 4. Chat, 5. Ennyien vagytok most itt, 6. Blogarchívum, 7. Oldalmegjelenítések, 8. Cserék, 9. Közreműködők, 10. Versenyek és szerintem a régebbi közvélemény-kutatást ne jelenítsd meg vagy esetleg akkor az oldalsávban a legutolsó helyen, de én az alsó modulsávba raknám! Javasolnám a sorkizárt igazítás használatát a történetnél, és ne rakd tele a részeket képekkel! Ha pedig mégis ennyit szeretnél belerakni, akkor használd a 'kicsi' méretet, amikor beilleszted és rakd valamelyik oldalra, hogy körbefuthassa a szöveg (így sokkal esztétikusabb lehet)! A szereplők menüpontba is igazíthatnál a dolgokon, mert eléggé szét vannak esve az írások, plusz lehetnének itt egyméretű képek is! Esetleg a trailert kirakhatnád az oldalsávba, hogy feltűnőbb legyen!
Ezek, amiket leírtam neked, csak apróságok, amikkel még esztétikusabbá teheted a kinézetet!
Pont: 10/8

Történet: Tetszik a történet és nem is sablon! Talán egy kicsit gyorsan történnek az események, lehetne jobban húzni a dolgokat - és ezzel az olvasót is! Nálam mindenképpen plusz pont Chachi-ért, hiszen ő az egyik példaképem, és azért is plusz pont, mert táncos a történet! Kicsit részletezd a dolgokat és minden nagyon jó lesz!
Pont: 10/9

Írásmód: Ügyesen és választékosan írsz! Azonban, nagyon zavaró, hogy se az írásjel előtt, se után ne raksz szóközt! Bár ezt már a társam is leírta az ő kritikájánál, és ahogy látom azóta változtattál is rajta, szóval ez már egy fejlődés! Néha csak egyberakod a mondatokat és nem választod el vesszővel, és előfordul egy-két elgépelés is! Ha ezekre egy kicsit jobban odafigyelsz, kétszer-háromszor elolvasod a részeket mielőtt közzétennéd, akkor eltűnnének az ilyen hibák és sokkal élvezhetőbb lenne az olvasás!
Pont: 10/8
Összes pont: 35/29
További sikeres blogolást kívánok!
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése