2013. november 12., kedd

Kritika #56

~Titkos szerelem~
written by: Láda Andi










Fejléc: A fejléced alapból nem rossz, de lenne mit javítani rajta! Először is, a bal oldal sokkal üresebbnek tűnik, mint a jobb! Rakhatnál még oda egy-két képet! Illetve a felirat....egyáltalán nem szép így, a betű színe nem is illik a blogodhoz! Inkább rakd középre le, valami más színnel és más betűtípussal!
Pont: 5/3

Kinézet: Nekem tetszik ez a rózsás háttér, azonban nem illik a történethez és fejléchez sem, szóval javaslom a cserét! De szerintem kezd ott, hogy a sablont megváltoztatod, mert ez így nem valami szép! Állítsd át az egyszerű sablonra, mert azokból szép designt lehet kihozni! Válassz valami egyszerű hátteret és világos, paszteles színt, ami illik a fejlécedhez! Aztán, az oldalsávba elkelne még néhány modul és a meglévőkön is igazítani kellene! A fordító fölösleges, a színkódok nem tudom miért vannak ott(?!)...A blog rövid leírását kicsit kibővíteném és mindenképpen az oldalsávba raknám, rakhatnál még be chatet, egy-két képet is, stb...szóval javasolnám, hogy esetleg kérj tőlünk egy teljes design átalakítást, hogy ne neked kelljen vesződnöd vele! Én is szívesen segítek ez ügyben!
Pont: 10/5

Történet: Bevallom őszintén, engem nem nagyon fogott meg sem a prológus, és a részek sem nagyon kötöttek le! Tucatnak ugyan nem mondanám, de annyira egyedinek sem! Szerintem sokat nyom a lantba, hogy még nincs kifinomulva az íráskészséged sem, de erről majd az egyel lejjebb levő pontba írok! A lényeg, hogy írhatnál hosszabb részeket, amiket nem raksz tele ruhás képpel! Helyette inkább írd le, hogy mit vett fel, mert azt sokkal jobban fogja értékelni az olvasó! Ha pedig ennyi képet szeretnél bele -mindenképpen-, akkor elengedhetetlen az, hogy a fejezet hosszú legyen! Próbálj meg több egyedi dolgot belevinni a történetbe, akár még több lehetetlent vagy nem tudom! Szükség lenne egy kisebb változásra ez ügyben!
Pont: 10/5

Írásmód: Mint ahogy azt már említettem az előző pontban, fejleszteni kellene az íráskészségedet! Ügyesen ki tudod magad fejezni, de ez nem elég! Vannak szóismétléseid, elírásaid, amik egy kicsit nagyobb odafigyeléssel, többszöri átgondolással és átolvasással eltűnhetnének! De a legnagyobb bajom, hogy nem írsz izgalmasan! Ezt úgy értem, hogy bennem (!!!) egyáltalán nem keltenek olyan érzést a részek, hogy mindenképpen el akarjam olvasni a következőt! Ezen tudnál segíteni, ha választékosabban fejeznéd ki magad, ha részleteznéd a dolgokat - akár az apróbbakat is -, s úgy hagyd abba a részeket, hogy az olvasónak kedve legyen visszanézni...hogy valami izgalom közepén!
Pont: 10/5
Összes pont: 35/18
További sikeres blogolást kívánok!


2 megjegyzés:

  1. Köszi szépen! :) És akkor kérhetnék egy design átalakítást?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Természetesen! Kérlek írj egy emailt nekünk a kért adatokkal! És ott tudjuk majd megbeszélni a részleteket! :)

      Törlés