2013. november 9., szombat

Kritika #55

Strange life
written by: Brigitta Pánczél










Fejléc: Őszinte leszek, a fejléced egyáltalán nem szép! Persze látszik, hogy volt vele egy kisebb munka, de akkor sem valami bizalomgerjesztő! Javaslom, hogy a háttérbe rakj több képet, ami kapcsolódhat a történethez, esetleg még egy szereplőt Harry mellé, és a felirat is lehetne szebb betűtípussal, illetve feltűnőbben!
Pont: 5/1

Kinézet: A háttered alapból szép, de nem illik egy blogba! Javaslom, hogy cseréld le valami egyszerűbbre és kicsit világosabbra! A modulok jók, csak egy kicsit rendezetlen, variáld át szerintem ebben a sorrendben (fentről lefelé írom): 1. Oldalak, 2. Chat, 3. Rendszeres olvasók, 4. Blogarchívum, 5. youtube-os videó (ennek adhatnál valami címet is), 6. Látogatók száma, 7. Magamról, 8. Cserék.
Javasolnék egy információs modul létrehozását is, amelyben felhívod a figyelmet, hogy trágár kifejezések is szerepelhetnek a történetben!
Az oldalaknál a 'Kritkák' pontba a helyedbe inkább úgy raknám be őket, hogy mondjuk oda írod, hogy 1.kritika, 2.kritika, stb...és ezeket linkké alakítod! Így sokkal esztétikusabb lehetne az egész és így nem lenne probléma a különböző betűtípussal és mérettel!
Plusz pont, amiért használod a történetnél a sorkizárt igazítást! Talán egy kicsit nagy betűvel írsz, de ez igazából nem nagyon gond, még mindig jobb, mintha apró lenne és lehetetlen lenne elolvasni! Esetleg a fejezetek címeit írhatnád nagyobb és félkövér betűkkel, hogy jobban kiemeld!
Pont: 10/7

Történet: Először is, vártam volna egy prológust vagy bevezetést! Igazából azon kívül, hogy Harry Styles szerepel a történetben semmi sem derül ki addig, amíg el nem kezdi az ember olvasni! Szóval nekem nagyon hiányzik egy ilyen lényegében nulladik fejezet, vagy legalább az oldalsávba egy rövid leírás a történetről! Amúgy nagyon tetszik, hogy Harry szemszögéből írod le a dolgokat! De az nagyon zavaró, hogy a részeket telerakod képpel! A kevesebb néha több, és azt javaslom neked, hogy maximum kettő képet mellékelj az egyes részekhez! Egyet mondjuk az elejére, egyet meg a közepére vagy a végére! Helyettük pedig inkább próbáld leírni hogy is nézhetnek ki a dolgok! Hidd el, sokkal jobban fogják értékelni az olvasók!
Pont: 10/8

Írásmód: Ügyesen írsz, ki tudod magadat fejezni, de még fejlődnöd kell! Az első, amit észrevettem, hogy a kötőjelek előtt és után nem hagysz szóközt, pedig kellene, úgyhogy figyelj rá oda! A másik, mielőtt publikálod a részeket olvasd át legalább háromszor, mert van pár szóismétlésed, de az is előfordult, hogy lemaradtak szavak - persze ezek nélkül is értettem, hogy mit szerettél volna közölni, de azért mégis csak egy írásos anyag ez! Ha egy kicsit jobban odafigyelsz ezekre, akkor máris sokkal jobb lesz!
Pont: 10/7
Összes pont: 35/23
További sikeres blogolást kívánok!
 


4 megjegyzés:

  1. Köszönöm szépen a kritikát. :) Fejlécet már rendeltem újat, tudom, hogy nem a legjobb. Figyelmeztetést teszek ki és egy ismertetőt is. :) A modulokat is átrendezem és a kritika oldalt is átalakítom. Igazából képeket csak az elején raktam, azóta nem. Nagyon szépen köszönöm a segítséget! :)

    VálaszTörlés
  2. szijjaa az a kèrdèsem lenne hogy hogyan lehet a blogra fejlécet kitenni, illetve hogy nálad lehet e kèrni hogy kèszits egyet mert 1.: èn nem èrtek hozá, 2.:telorol vagyok ès 3.:mèg kezdõ is vagyok
    Ha segitesz eme nehèz feladatokban azt nagyon megköszönöm


    köszi:T.Evelin Vivien

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Evelin!
      Emailben tudsz tőlünk rendelni fejlécet! Erre az email címre írj: artistcornerdesign@gmail.com a részleteket a 'Rendelés menete' pont alatt találod! :))
      Kitenni pedig majd úgy fogod tudni, hogy elrendezésre katt és azon belül a "navbar" és a "favicon" alatt levő első hosszú modult szerkeszd :))
      Remélem tudtam segíteni!
      Üdv: Diush

      Törlés