2013. október 30., szerda

Kritika #47


Élve vagy Halva
written by: Sun :) és Flower B.† 










Fejléc: Nagyon tetszik a fejlécetek! Sokáig nézegettem, mert annyira magával ragadott és csak egyetlen dolgot tudnék mondani, hogy a címet írhattátok volna más betűtípussal vagy más színnel! De így is nagyon tetszik!
Pont: 5/5
Kinézet: Kevés olyan szép és rendezett bloggal találkozom, mint a tiétek, úgyhogy mindenképpen gratulálok hozzá! A fejléc nagyon szép, a háttér passzol a bloghoz és nagyon tetszik ez a színvilág! Azért van egy-két apróság, amit megemlítenék, de csak azért, hogy még szebb legyen! Először is, hogy a történetnél használjátok a sorkizárt igazítást! Aztán, hogyha már ilyen szépen meg vannak csinálva a menüpontok és a modulok címei is, akkor az oldalsávban lévő történet leíráshoz is használhatnátok a sorkizárt igazítást (html kód)! Ezen kívül talán még annyi, hogy a "Bevezető"-t megcserélném az oldalakkal, hogy az oldalra tévedők azzal szembesüljenek először! Illetve, a fejezeteket csak egy helyen tüntessétek fel: vagy az oldalsávban, vagy az "Oldalak" között! :)
Pont: 10/9
Történet: Először is, én az elején vártam volna egy prológust vagy bevezetőt! Tudom, hogy van egy rövid leírás az oldalsávban, de ettől még lehetett volna írni! A történet amúgy nem rossz, viszont találkoztam már hasonlóval! Méghozzá a kedvenc blogom is hasonlóról szól, de azért merőben más, mint ez! Így, ha az egyediséget kellene pontozni, akkor tízből hetet adnék, mivel viszont nagyon tetszik az egész történet és csak hasonló nem koppintás, ezért tízet adok! :)
Pont: 10/10
Írásmód: Nagyon ügyesek vagytok, jól írtok! Választékosan "beszéltek", helyesírási hibát sem nagyon találtam! Amibe bele tudok kötni az mindkettőtöknél más: Sun, nálad azt vettem észre, hogy a párbeszédeknél egyáltalán nem használsz írásjelet - azaz, a kérdéseknél igen, de a kijelentő és felkiáltó mondatoknál nem! Erre kellene odafigyelned, hogy azokat is használd! Flower B., te pedig használod az írásjeleket, viszont elé és mögé is teszel szóközt! Igazából ez nem olyan "nagy hiba", mint a társíródé - bár az sem olyan hű de hatalamas hiba -, viszont egy idő után már zavaró! Ha ezekre az apróbb hibákra odafigyeltek, nagyon-nagyon jó lesz az egész!
Pont: 10/9
Összes pont: 35/34
További sikeres blogolást kívánok!
 



1 megjegyzés: