2013. szeptember 27., péntek

Kritika #40

You're Gonna Be T he One










Fejléc: Nekem tetszik a fejléced, főleg, ahogy Zayn van kivágva! Egy nagyon kicsit van csak hiányérzetem, talán kerülhetett volna a bal sarokba még egy-két dolog, de amúgy szép!
Pont: 5/4

Kinézet: Ügyesen összeraktad az oldal designját! Elég menüpontod van kint! Itt csak annyit említenék meg, hogy rakd feljebb a chatet a 'Történet' modul alá, és az 'Olvasók' modul fölé, szóval a kettő közé! Amúgy tetszik a háttered is és minden passzol egymással! Viszont úgy gondolom, hogy fölösleges a menüsorod, mert csak a 'Szereplők' menüpont van ott, ahol igazából csak képek vannak! Javaslom, hogy azt rakd át az oldalsávba a 'Cserék' elé és szüntesd meg az oldalakat! Illetve még azt ajánlom, hogy a történetnél használd a sorkizárt igazítást, mert attól még esztétikusabb lehet az oldalad kinézete! :)
Pont: 10/9

Történet: Nagyon tetszik a történeted, ilyennel még nem találkoztam! Végre nem egy olyan mese, hogy "első látásra szerelem, i láv jú 1D..."! Tetszik, hogy minden részhez csatolsz zenét és már a prológussal felkeltetted az érdeklődésemet, ami a következő két részben sem okozott csalódást! A történet pedig most kezd izgalmassá válni! Szereztél magadnak plusz egy rendszeres olvasót! ;)
Pont: 10/10

Írásmód: Ügyesen fogalmazol, szépen írsz, de van egy-két dolog, amin javítani kellene! Az egyik, hogy a párbeszédeknél nem használsz mondatvégi írásjelet! A kérdések igaz teszel kérdőjelet, de például a második részben van, hogy "Rendben" és ilyenkor már nem, és ezt észrevettem már a prológusba és az első fejezetbe is! Ha mást nem is, de egy pontot ilyenkor is tegyél a végére! A másik pedig, hogy nagyon sokszor pont-pont-pontozol! Ezt ne tedd! Próbáld meg leírni az érzéseket helyette! Persze egyszer-kétszer lehet, de ne egyfolytában! Ezeken kívül találtam néhány helyesírási hibát, amit azzal tudnál elkerülni, hogy mielőtt közzéteszed az egyes részeket, legalább kétszer átolvasod és ott a helyesírás ellenőrző is (persze ez sem minden esetben helyes, főleg a blogspoté, így javaslom a word-öt)! Ha ezekre odafigyelsz, nagyon jó lesz az egész! :)
Pont: 10/8
Összes pont: 35/31
További sikeres blogolást kívánok!
 

1 megjegyzés: