2013. szeptember 24., kedd

Kritika #38

A vér kötelez


Fejléc: Az oldal nem engedte kimásolni a fejlécedet (mert ugye mindig ki szoktam ide tenni), nem tudom hogy csináltátok, de hasznos! ;) Szóval, a fejlécetek egyszerűen gyönyörű! Még nem láttam ilyet, igazán különleges! Szerintem  minden passzol mindennel, a betűtípus is egyedi! Talán annyit említenék meg, hogy a cím alatt az írás (hogy ti írjátok) nehezen olvasható, de egyáltalán nem okoz gondot! Gratulálok!
Pont: 5/5

Kinézet: Egyszerűen le vagyok nyűgözve! Nagyon passzol minden egymáshoz, a színvilág pedig nyugodtságot sugároz nekem! A képek egy kicsit kicsúsztak az oldalsávban, de ezt nem figyelem, mivel tudom, hogy a blogspot fejlesztése miatt van most ez! Plusz pont jár, amiért használjátok a történetnél a sorkizárt igazítást! Tetszenek a menüpontok is, nagyon jó ötlet a 'Fogalomtár' és tetszik a 'Karakterek' pont is! Egyedül a 'Fejezetek'-nél írhatnátok kisebb betűvel a részeket, mert hatalmas! Mindezeket összevetve nagyon szép munkát végeztetek!!!
Pont: 10/10

Történet: Először is, azzal kezdeném, hogy a 'Prológus'-t inkább bevezetőnek nevezném el, mert elég hosszúra sikeredett és már cselekmény is van benne! De a történet, ez az egész, amit kitaláltatok csodálatos! Már ha mondhat az ember ilyet egy vámpíros történetre! Na de, ez egyáltalán nem az a szokványos "vámpír üldözi az embert, ja meg csatázik a másik klánnal" történet! Nagyon eseménydús és fordulatos, a nevek sem azok a tipikusak, mint amik minden második blogban bent vannak és nem fanfiction! Egyszerűen nem tudok többet mondani! 
Pont: 10/10

Írásmód: Egyikőtök jobban ír, mint a másik! Persze nem szó szerint értve, hanem úgy, hogy fantasztikusak vagytok mindketten! Ahogy fogalmaztok...csak magával ragadnak a sorok és nem lehet abbahagyni az olvasást! Másoknál problémát szokott okozni az, hogy többen írnak egy történetet és már az íráskészségüknél is hatalmas különbségek vannak (legalábbis az olvasókat zavarja), de nálatok ez egyáltalán nincs így! Csak egy-két helyesírási hibát találtam, de azt is betudom inkább elgépelésnek, amik eltűnnek egy kicsit nagyobb odafigyeléssel! Sose hagyjátok abba az írást! :)
Pont: 10/10
Összes pont: 35/35
További sikeres blogolást kívánok!
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése