2013. szeptember 21., szombat

Kritika #36

Boundless Secrets









Fejléc: Izgalmas kompozíció, tetszik az elrendezés is, minden fontosabb szereplő felkerült rá, bár a jobb oldal kicsit üresnek tűnik a balhoz képest, és a cím is lehetne kicsivel sötétebb, így nagyon elveszik a kép alján.
Pont: 5/4

Kinézet: A színvilág rendben van, minden egymáshoz van igazítva, és a fehér bejegyzésháttér sem zavaró, szépen felépítetted köré. De a modulsort vedd kisebbre, hogy jobban érvényesüljenek a bejegyzések, nem kell félni, a képek csak kicsit kisebbek lesznek, nem lesz levágva a jobb szélük. A modulok sorrendjét változtasd meg a következő módon: Jelenlegi látogatók, Összes látogatók száma, Képes idézet, Archívum, Rendszeres olvasók, Chat, Szavazás, Másik blogod, Blogverseny, Magamról.
Pont: 10/8

Történet: Sajátosan oldottad meg az előszót, és bár megkaptuk belőle azt a bevezetést, amit minden sztori megkövetel - kiderült a főszereplő egy-két tulajdonsága és egy kicsit a múltja -, de azért nem ártott volna, hogy ha összefoglalod úgy nagyjából a történetet.
Pont: 10/5

Írásmód: Írásjelek után kell, ismétlem, KELL SZÓKÖZ! Minden esetben, nincs kivétel. Néha lehagysz egy-két kulcsfontosságú vesszőt, és csak úgy ömlesztve vannak a mondatok. Durvább helyesírási hibát nem találtam, de ha nem gépelési hiba volt, akkor a kifejezésekkel nem vagy tisztában (pl. "Apuci pici lánya". Nem "pici lány".)
Pont: 10/4
Összesen: 35/21
További sikeres blogolást kívánok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése