2013. szeptember 3., kedd

Kritika #26

My Dark Secret










Fejléc: A fejléced nem rossz, de nem is jó! Az a két kép, ahol Lucy és Zayn ülnek, nagyon pixeles és nagyon elrontja az összhangot! Aztán, ha már mondjuk a lányról olyan képe van nagyban, ahol előre néz, lehetne a fiúról is olyan (vagy fordítva)! A középső kép jó, csak mehetne feljebb és kicsit halványabbra és a címet máshova raknám! Ezek csak apró kis hibák, amiket ha kijavítasz nagyon szép lehet!
Pont: 5/3

Kinézet: Először is, túl sötét! Értem én, hogy a blogod címéhez ez megy, de akkor is adhatnál neki valami színt! Mondjuk egy másik háttérrel vagy ne legyen fekete a blogod! Használj csak egy oldal sávot! Látom, hogy bal oldalt nincs berakva semmi, de így nagyon furcsa! Aztán az oldal sávba egyméretű képeket rakj be a szereplőkről, de ha már csináltál menüt is, akkor inkább ott készíts egy szereplők pontot, ahol a képük mellett egy rövid leírást is csinálsz róluk! Ettől még a FŐSZEREPLŐKről maradhat kép az oldal sávba (ez max 5 fő legyen)! Néhány menü pontot rakhatnál még ki, például kedvenc dalodból egy idézetet, chat és mindenképpen át kellene variálni a sorrendet így: a fejléc készítőnek a köszönetet legfelülre, utána jöhetne a chat, aztán az oldalak, majd a feliratkozók, '!Figyelem!' és legalul a főszereplők! Javaslom még a sorkizárt igazítás használatát, ami sokat dobhat a kinézeten!
Pont: 10/6

Történet: Sok olyan történetet olvastam már, ahol a főszereplő lány nevelőotthonban élt, mert a szülei elhagyták! De olyat, ahol ennyi helyen megfordult már és egyiknél sem tudott megmaradni, még nem! Ez pedig azért van, mert a lány vámpír, vagyis félvér! Nem nagyon olvasok ilyen blogokat, szóval nem tudok viszonyítani ezen a téren! Annyit tudok, hogy egy sima fanfic-be is megtalálható, hogy először nem bírják egymás a sráccal, de végül egymásba szeretnek! Így csak egy pontot vonok le - nézd el nekem, hogy nincs viszonyítási alapom!
Pont: 10/9

Írásmód: Miért nem használsz írásjeleket? Néha-néha látok egy pontot a mondat végén vagy elszórva egy vesszőt és ennyi! Arról már nem is beszélek, hogy ha esetleg teszel kérdőjelet, akkor elé írsz szóközt és nem utána! A párbeszédeknél a kötőjelek elé és után is tegyél szóközt, és amikor néha teszel vesszőt, akkor csak utána írj! A nem egybe tartozó részek után nyomj egy entert, hogy így elválaszd őket, pl: mikor felvezeted a rész és utána már történik valami! Figyelj oda arra is, hogy mit kell egybe és mit kell külön írni! Jól ki tudod magad fejezni, de semmit nem ér, ha nem tudsz szépen,  helyesen írni!
Pont: 10/5
Összes pont: 35/23
További sikeres blogolást kívánok!
 

1 megjegyzés:

  1. Köszönöm szépen a kritikát. Igazán köszönöm , hogy rávilágítottál az apróbb ( vagy nem is olyan apró)hibáimra. Igyekszem a tanácsaidat betartani , és a hibáimat kijavítani.

    Köszönöm még egyszer : V.

    VálaszTörlés