2013. szeptember 2., hétfő

Kritika #25

Robotok vs. Emberek









Fejléc: Jó a színvilág, tetszik a kékes elhalványítása a szereplőknek, és van valami különleges a kettészakadt képben. Szép az elrendezés, de a "VS."-t tedd a fehér részre a szakadásba, mert így nem látszik, hogy a kép egybe tartozik.
Pont: 5/4

Kinézet: Színeiben a háttér szépen harmonizál a fejléccel, de próbálj keresni valami "robotosabb" mintát, ami visszaadja a blog hangulatát. A modulokat rendezd át a következő módon: Információ, Történetről, Blogarchívum, Törzsvendégek, Chat, Jelentkezések, Magamról, Egyéb blogok, Cserék. Így jobban átlátható lesz.
Pont: 10/7

Történet: Hát, nem sablon, az biztos! Ilyen bloggal, bevallom neked őszintén, álmomban sem hittem volna, hogy találkozni fogok. Én tuti nem tudnék ebben a témában kreálni egy sztorit, szóval minden elismerésem, és jár a maximum pontszám!
Pont: 10/10

Írásmód: Nem találtam súlyosabb hibákat, szépen fogalmazol, jól átjönnek a karakterjellemek a párbeszedések alkalmával, de több narrációt és tájleírást használj. Ennyi dialógus egyszerre nagyon sok, és egy idő után olyan, mintha egy forgatókönyvet olvasnék. Ne félj jobban kifejteni a helyszíneket, a szereplők arcmozdulatait, testbeszédüket, stb.
Pont: 10/7
Összesen: 35/28
További sikeres blogolást kívánok!

1 megjegyzés: