2013. augusztus 19., hétfő

Kritika #9

Guilty Trip











Fejléc: Alapjáraton tetszik a fejléced, csak egy kicsit nagy, illetve elférne rajta még valami írás vagy akár még egy olyan szereplő, aki hangsúlyosabb a történetben! Próbáld meg kiegészíteni kicsit, feldobni valahogy és akkor jó lesz!
Pont: 5/4

Kinézet: A kinézeten van mit javítani! Nem passzol össze a háttér és a blogod színe, kevés a modul... Azt javaslom ne ezt a fekete színt használd a blogodnak és a hátteret is cseréld le! Esetleg halvány kékre vagy szürkés, de ha mindenképpen sötétebbet akarsz akkor esetleg bordósra vagy barnásra! Aztán rakj ki még modulokat az oldalsávba ilyen sorrendbe: történetről néhány mondat összefoglalva, feliratkozók, mozgókép Harry-ről, blogarchívum, oldal statisztikáját, link cserék/további blogjaid, képek a főszereplőkről. Ha ezeket megcsinálod már sokat dob majd a kinézeteden! Plusz ajánlom a sorkizárt igazítás használatát a történetnél, mert ez is esztétikusabbá teszi a blogodat!
Pont: 10/6

Történet: Hmm...eléggé sablonosnak tűnik a történet, de annyira mégsem az! Nem olvastam még olyan blogot, amibe Harry lényegében Marcel volt (BSE-ből) és ahol ennyire rosszak az osztálytársak! Kíváncsi vagyok mit hozol majd ki a történetből!
Pont: 10/8

Írásmód: Több hibát is észrevettem nálad! Az egyik a gyakori szóismétlés! Próbálj meg választékosan írni, keres szinonimákat az adott szóra! Aztán figyelj oda a helyesírásra! Itt főleg arra gondolok, hogy le-le maradnak a szavak végei! Amúgy a vesszők jó helyen vannak és tudod mit kell egybe vagy külön írni! Továbbá ne siess ennyire a dolgokkal! Írd le a környezetet vagy éppen az embert! Olvass több könyvet, blogot és figyeld meg ők hogy írnak! Próbálj meg tanulni belőlük! Persze nem azt mondom, hogy koppintsd le csak egy-két dolgot így tanulhat meg az ember!
Pont: 10/7
Összes pont: 35/25 
További sikeres blogolást kívánok!
 

1 megjegyzés:

  1. Köszönöm az őszinte kritikát! Próbálom megfogadni a tanácsaidat!! xXEmilyxX

    VálaszTörlés