2013. augusztus 23., péntek

Kritika #12

Tánc a túlvilággal [BEFEJEZETT]










Fejléc: Vagy öt percen át néztem a fejlécedet, hogy hátha bele tudok kötni (na nem mintha olyan kötekedő lennék, de ilyen tökéletes fejléc nincs a világon - és mégis), de semmi!!! Egyszerűen imádom! Nincs túlcsicsázva, illik a történetedhez és nagyon szép a betűtípus is!!! Gratulálok!
Pont: 5/5

Kinézet: Látom, már befejezted ezt a történetet, így nem tudom kell-e mondanom valamit?! Azért egy-két dolgot leírok! Egy kicsit nagyobbra hagynám az oldalsávot, mert bal oldalt a dőlt betűs írásokat nehezen lehet olvasni és az úgy jó, szóval nem nem tenném dőltté, hanem nagyítanék az oldalsávon! Illetve a másik oldalon, praktikus, hogy így az összes részt megjeleníted nekik és egyből megtalálják, de annyira talán nem esztétikus! Ha már csináltál menüsort, akkor oda berakhatnád a részeket mondjuk! De hogyha marad, akkor a feliratkozásokat és mondjuk egy idézetet (az egyes részekből) a képpel együtt feljebb raknék a részek fölé! Amúgy tetszik minden, nagyon jól összehoztad! 
Pont: 10/9

Történet: Igazából, szokott lenni egy bevezető/prológus a történethez, nálad ez kimondottan nem található meg, viszont egyáltalán nincs hiányérzetem, mivel az oldalsávban ott a "Tartalom" rész! A történet pedig egyszerűen csodálatos! Nem volt időm végigolvasni, csak az első négy fejezetet, de már itt is nagyon tetszik! Végigolvastam viszont az idézeteket az oldalsávban, szóval bátran ki merem jelenteni, hogy valami egészen különlegeset alkottál!
Pont: 10/10

Írásmód: Gyönyörűen írsz! Tudom, itt ömlengek neked, de ha egyszer ez az igazság?!:) Nagyon jól ki tudod fejezni magad,  ügyesen használod a szavakat és csak néhány helyesírási hibát találtam! Gratulálok ismét!
Pont: 10/10
Összes pont: 35/34
További sikeres blogolást kívánok!
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése