2013. augusztus 20., kedd

Kritika #11

Forbidden Love











Fejléc: Ha őszinte akarok lenni, nekem nem tetszik a fejléced! Nagyon pixelesek a képek - főleg a jobb oldali Nina -, nem illenek oda a csillagok és a rúzs sem! Ráadásul a háttereddel sem harmonizál! Javaslom, hogy csináltass valakivel egy új fejlécet, de arra már ne ilyen pixeles képeket rakjatok és mindenképpen igazítsátok a színt a blogodhoz! Amúgy az elképzelés nem volt rossz!
Pont 5/2

Kinézet: Ne használj ilyen sablonos háttereket! Válassz inkább egy egyszerűt akár innen tőlünk is, már azzal sokkal jobb lehet a kinézet! Aztán ha már választottál új hátteret változtasd meg az író felületed színét is vagy akár az egész stílusát a blogodnak (használd mondjuk az 'Egyszerű' stílust, mert azokkal nagyon szépet csinálhatsz)! A modulsávodban a szereplőkről a mozgókép és a rövid leírás tetszik, nagyon jó! De tegyél még ki modulokat! A cseréket és az oldallátogatottságot rakd lejjebb, a feliratkozást és a blogarchívumot pedig feljebb! A szereplők jók a végén! Javaslom a sorkizárt igazítás használatát a történetnél és ne rakd tele képekkel az egyes részeket - de ha már ennyit raksz bele, akkor vedd le 'kicsi' méretre és talán futtasd körbe szöveggel! Sokkal esztétikusabb lesz a blogod! A történeted leírását pedig, ami most a fejléced alatt van rakd át egy szöveg formátumba és helyezd az oldalsávba!
Pont: 10/6

Történet: Alapjáraton nem rossz a történet csak kicsit sablonos! Ezzel kapcsolatban nálad is megemlíteném, hogy a rengeteg 1D fanfiction miatt nem is nagyon lehet teljesen egyedi sztorit kreálni, szóval minden azon múlik, hogy a későbbiekben mennyire sikerül levetkőzni ezt a sablonosságot! Tetszik, hogy te sem sztárként állítod be Zayn-t és Harry-t, ezért már egyedibb, mint a legtöbb ilyen történet! Kicsit írhatnál hosszabb részeket, mert mire belemerülne az olvasó a történetbe, már vége is az adott fejezetnek! Amúgy nagyon jó úton haladsz, csak így tovább!
Pont: 10/8

Írásmód: Az első két dolog, amit egyből észrevettem már a bevezető alatt, hogy nem használsz vesszőket! A másik pedig, hogy az írásjelek után nem raksz szóközt! A továbbiakban jó lenne, ha odafigyelnél ezekre, mert ezek is mind segíthetik az oldal kinézetét és ezek alap dolgok, hogyha írásba kezdesz! Amúgy helyesírási hibákat nem nagyon találtam, csupán akkor, amikor számokat írtál (pl. 8.-ba --> ilyenkor nem kell pontot rakni a szám után), amúgy szépen írsz, ki tudod magad fejezni! Még azt említeném meg, hogy sokszor használod a pont-pont-pont-ot a sorok között! Ez felesleges és csúnya is! Egyszer-kétszer még használható, de nálad nagyon sokszor előfordul! Próbáld meg inkább leírni a helyzetet ezek helyett!
Pont: 10/7
Összes pont: 35/23
További sikeres blogolást kívánok!

1 megjegyzés: