2014. szeptember 22., hétfő

SZÜNET

Drága Olvasóink!

Sosem gondoltuk volna, hogy egyszer eljön ez az idő - legalábbis mostanában nem -, s ilyet fogunk mondani, de sajnálattal jelentjük be, hogy az OLDAL BEZÁRJA KAPUIT! Azt nem tudjuk, hogy véglegesen vagy csupán egy rövidebb időre, csak azzal vagyunk tisztába, hogy muszáj meglépnünk ezt. S mivel ennyire bizonytalanok vagyunk az időtartam illetően, az oldalt elérhetőként hagyjuk meg Nektek, hogy továbbra is nyugodtan keresgéljetek a korábbi bejegyzéseink között! A szünet azonban most nem csupán azt jelenti, hogy nem rendelhettek tőlünk, hanem azt is, hogy semmilyen posztra ne számítsatok!

A szünet oka leegyszerűsítve és röviden annyi, hogy elvesztettük a lelkesedésünket. Ez alatt az egy év és egy hónap alatt folyamatosan azon munkálkodtunk, hogy Titeket segítsünk fejlécekkel, designokkal, kritikákkal, könyvborítókkal, trailerekkel és még sorolhatnám, s közben alig tartottunk szünetet - talán csak egyetlen egyszer. Valószínűleg Ti is észrevettétek már, hogy az utóbbi hónapokban alig érkeztek bejegyzések, mely szintén azt mutatja, hogy valami nincs rendben. Ne gondoljatok rosszra, a háttérben nem áll semmiféle vita vagy érdekellentét, tényleg csak a lelkesedésünk az akadálya a folytatásnak! 

Nagyon-nagyon köszönünk Nektek mindenféle támogatást, amit kaptunk ezalatt a bő egy év alatt! Reméljük, hasznotokra voltunk legalább minimálisan! Elképzelhető, hogy néhány hónap múlva újra jelentkezünk, de az is, hogy nem! 

További sikeres blogolást kívánunk mindenkinek!
Az ACD csapata, azaz:
Virág, Liona Turn, Nikola G, Liana S és Diana H.

3 megjegyzés:

  1. Hát ezzel most el lett rontva az estém. Hiányozni fognak a bejegyzéseitek. A gyönyörű textúrák, fejléckarakterek; hasznos vélemények; fejléceitek; könyvborítóitok. Remélem visszajön a lelkesedésetek. Minden nap feljövöl, hátha újra látok egy bejegyzést :'(
    Sokat segítettetek, főleg jó barátom Liana S., nélküle(tek) nem lennék az a blogger aki ma vagyok. :')
    Diana H. remélem a "Gondolataim szavakká lesznek" azért folytatod ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Jetta!
      Igazán sajnáljuk, hogy elrontottuk az estédet, de vigasztaljon a tudat, hogy az oldal továbbra is elérhető marad, így a korábbi posztok között egészen nyugodtan keresgélhetsz! :)
      GSZL oldalam teljesen független ettől, így természetesen ott megtalálhatsz/megtalálhattok!

      Ölel,
      Diana H.

      Törlés
  2. Ez volt ez első Design Blog amit elkezdtem olvasni, ezzel a kedvencem is. Hiányozni fog :(

    VálaszTörlés