2014. augusztus 31., vasárnap

Legyetek figyelmesebbek!

Kedves Olvasóink és Idetévedők!

Ismételten szeretném felhívni a figyelmeteket néhány apróságra a rendelésekkel kapcsolatban, melyeket igaz már rengetegszer elmondtunk, de sokan még mindig nem vagytok velük tisztába! A probléma csupán az, hogy egyáltalán nem vagytok figyelmesek, nem tájékozódtok és "rohantok".
Először is, többen jeleztétek felénk, hogy nem találjátok mely e-mail címre küldhetitek a rendeléseteket. Ezúton szeretném figyelmetekbe ajánlani a 'Welcome' elnevezésű modulunkat az oldalsáv tetején, melyre ha ráviszitek az egeret, s egy picit lejjebb görgetitek a szöveget, máris meglelhetitek a levelezési címünket. De hogy biztosan mindenki ráakadjon, mostantól az 'Infos' modulban, valamint a 'Kínálatunk' menüpontban is feltüntetem. Másodszor, mielőtt rendeltek érdemes benézni a 'Kínálatunk' pontba, ahol megbizonyosodhatok arról, hogy kitől igényelhetitek az általatok kiválasztott szolgáltatást. Mivel a szolgáltatásaink limit határosak, kattintsatok át az 'Aktuális rendelések' menüpontra, ahol arról kaptok tájékoztatást, hogy az adott szolgáltatás az adott szerkesztőtől lehetséges-e. Amennyiben 'BETELT', 'NEM VÁLLAL', vagy 'NE RENDELJ' feliratot látsz, a kérésnek eleget téve, ne pötyögd be fölöslegesen a leveledet, hiszen figyelmen kívül hagyjuk, tehát elolvasás nélkül töröljük!
Harmadszor pedig, ne várjátok el, hogy válaszoljunk az olyan levelekre, amelyet szinte odadobtok nekünk - se köszönés, se szépen megfogalmazott kérés, se elköszönés! Ha már egyszer rendelésre adjátok a fejeteket, töltsétek ki a tárgy mezőt - melyben tüntessétek fel legalább azt, hogy melyik szerkesztőnek szól a levél -, köszönjetek nekünk, a kéréseteket szépen megfogalmazott teljes mondatokban írjátok meg, s mindenképp tartalmazza az adott szolgáltatásnál feltüntetett részleteket, valamint a levél végére szúrjatok oda legalább egy nevet, hogy ki is írta, de nem szégyen megköszönni a fáradozásokat sem! Főleg, hogy mi ezért semmiféle anyagi juttatást nem kérünk, ingyen csináljuk, mert szeretjük, mert szeretünk másoknak segíteni! Itt szeretném megemlíteni, hogy ha már egyszer a szabadidőnk egy részét rászánjuk az oldalatokra (legyen az akár fejléc, design, karakteres képek, trailer, stb), legalább írjátok ki, hogy tőlünk vannak az adott dolgok! Ez az egyetlen, amit elvárunk tőletek cserébe!
 
Köszönöm a figyelmet, s remélem, a jövőben javulni fog a helyzet!
Diana H.,
s az ACD csapat többi tagja



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése