2014. június 26., csütörtök

Helyzetjelentés, rendelési szünet

Drága Olvasóink és Idetévedők!


Kis csapatunk arra a döntésre jutott, hogy átmenetileg beszüntetjük a rendelés lehetőségét, így a MAI NAPTÓL arra kérünk titeket, hogy NE RENDELJETEK tőlünk, amíg ki nem írjuk, hogy ismét lehet! Akik tegnap estig leadták a rendeléseiket, nekik természetesen még elkészítjük őket, de az innentől kezdve érkező leveleket már nem vesszük figyelembe!

A döntés oka többek között az, hogy úgy érezzük egy kicsit ellaposodtunk, s ezen változtatni szeretnék. Júliusban többen is megyünk nyaralni, párunk gépe feladata a munkát, valamint néhányunk rendelés terén folyamatosan tele van, s időnk sincs pihenni. Szeretnénk magunkat utolérni a rendelésekben, tehát mindent elkészíteni, hogy utána újult erővel térhessünk vissza, ami nektek is jobb lesz, hiszen nem kell több hetet várnotok egy-egy fejlécre, kritikára vagy éppen trailere. 

Ettől függetlenül természetesen az oldal nem fog kihalni, hiszen egyéb bejegyzéseket hozunk nektek. Bővülni fog az "én így látom" rovat, új html kódokat hozunk nektek, valamint képekkel, png-kel és gif-ekkel is feldobjuk az oldalt. Ez mellett, hamarosan már tényleg érkezik a versenysorozatunk első része, ami reméljük sokatoknak felkelti majd az érdeklődését.

Rengeteg dicsérő szót kapunk e-mailben és itt az oldalon is, amikért nem tudunk elég hálásak lenni nektek! Köszönjük, hogy vagytok nekünk! :)


Üdvözlettel:
Az ACD csapata

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése