2014. április 27., vasárnap

Kritika §93. - My Superheroes


written by: Rosie Fox

Design: A blogod kinézetéről nem írnék túl sokat, és mondom is az okát! Először is túl széles, a kék háttérhez nem illik ez a szürke, ráadásul használsz még további két színt, ettől az egész összhatás káosz! A modulok össze-vissza vannak, elég lenne egy oldalsáv és a fejléced sem a legszebb! Az ötlete amúgy nem rossz, de nagyon csúnyán van kivitelezve! Tehát javasolnék egy teljes design átalakítást, ami kérhetsz akár tőlünk, akár egy másik oldaltól, aki foglalkozik ezzel!

Történet: A történet középpontjában egy őrült tudós, Lawrence áll, aki néhány évtizeddel ezelőtt a saját gyermekén kísérletezett, s ez miatt börtönbe került. De ahelyett, hogy megbánást tanúsított volna, tökéletesre fejlesztette elméletét, ami a tökéletes ember megalkotása volt. Itt jön a képbe az öt fiú: Liam, Zayn, Louis, Harry és Niall, akiket lényegében szuperhőssé alkotott meg.
Maga a történet tetszik, és én személy szerint (!!!) még nem is találkoztam hasonló sztorival, mindegyikbe csak vámpírok voltak vagy esetleg más képességük volt, de szuperhősöset még nem olvastam! Tetszik az elképzelésed és szerintem egyedi az, amit írsz!

Írásmód: Amikor a prológus első igazi mondatát olvastam, eléggé meglepődtem, hogy mennyire jól fogalmazol, mert nem erre számítottam! Aztán valahogy mégsem maradt meg bennem ez az érzés, mert vannak nagyon jó, érdekes mondataid, de közben ott vannak azok is, amiket át kellett volna gondolnod még párszor! Ezt ne rossz értelembe vedd, csak azokhoz a szuper mondatokhoz képest azok olyan langyik és mennyivel jobb lenne, ha az egészet olyan csodásan írnád! :) Ahogy írtad is a második fejezet elején, vannak helyesírási hibáid, amikre figyelj oda! Örülök, hogy te nem ugrálsz az igeidők között! Ami viszont zavaró, hogy a sztorit alapból fékövér betűvel írod és van néhány szó, amit nem teszel azzá, csak dőltté. Először is, ne írj félkövér betűvel, inkább válassz olyan színt, ami jobban látszik akkor, ha simán írod! Ha pedig ki szeretnél valamit emelni, az elég, ha dőltté teszed, ahogy most is van! Sokkal esztétikusabb lesz az egész, ha ezeket alkalmazod! S még egy utolsó javaslat, a részeket dobd fel képpel - ha más nem, akkor a legelejére tegyél egyet! De figyelj oda rá, hogy kettőnél több képet ne rakj hozzá!

Összegezve, mindenképpen szükséged lenne egy teljes design átalakításra; amikor pedig írod a történetet fordíts nagyobb figyelmet a helyesírásra!

További sikeres blogolást kívánok!
Diana H. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése