2014. március 3., hétfő

Kritika §85 - Ucertain-Bizonytalan

written by: J.Samuels

Fejléc: Tetszik a fejléced, és egyetlen problémám van vele! Alul látszik egy kicsit a keret vonala! Nem tudom, hogy ez a fejlécedet van-e így, van a design miatt?! De ez csak apróság!
Pont: 5/5

Kinézet: Ismét egy szürke blog! Továbbra sem tudom megérteni miért jó, ha az egész ilyen komor, seszínű! Neked is javaslom, hogy legalább a modulok címének és a fejezetek címének adj valami színt! Amúgy szép rendezett az egész designod! Az oldalsávodat pedig rendezd át így (fentről lefelé írom) - ez csak egy javaslat: 1. Louis képe és az idézet, 2. menü, 3. feliratkozók, 4. chat, 5. információk, 6. cserék..De ha nem is szeretnéd így átrendezni, a feliratkozást modult mindenképpen tedd feljebb! Plusz pont, amiért a fejezeteknél használod a sorkizárt igazítást!
Pont: 10/9

Történet: Először is, hiányolok egy prológust vagy bevezetőt! Tudom, az oldalsávban van egy nagyon rövid kis leírás, de az nem elég! Amúgy, rengeteg ilyen fanfictionnel találkoztam már, de a tiéd valahogy más! Nem is igazán a történet cselekménye miatt - bár kétségkívül az sem mindennapi -, hanem inkább a fogalmazásod miatt (ezt részleteznem majd a következő pontban)! Csak így tovább!
Pont: 10/9

Írásmód: Mint ahogy azt már említettem, az írásmódod teszi különlegesebbé a blogodat! Az ilyen történeteket általában (tisztelet a kivételnek) olyanok írják, akik még nagyon kezdők az írás világában és egyáltalán nem teszik élvezhetővé a történetüket! Te azonban nagyon választékosan írsz és odafigyelsz minden kis részletre! Az egyetlen, amit javasolni tudnék, hogy hozd egy kicsit arányba a leírások és a párbeszédek számát, mert jelenleg az előbbi van többségben - bár lehet ez azért van, mert még nagyon az elején vagy a történetnek! Gratulálok! :)
Pont: 10/10
Összes pont: 35/33

További sikeres blogolást kívánok!
Diush

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése