2014. március 29., szombat

Eredményhirdetés #2 - Legeredetibb fanfiction

Kedves Versenyzők!

Elérkezett a következő kategóriának az eredményhirdetése! Örömmel tölt el, hogy én hirdethetem ki a helyezéseket! El kell, hogy mondjam, nehéz volt dönteni, hogy melyik történet legyen a legjobb fanfiction, de végül egy-két pont különbséggel meglett a végeredmény! Mint ahogy azt Liana is tette, én is írok egy rövid kis összefoglalót az első három helyezett blogjáról. 
Arra kérnélek titeket, hogy tartsátok tiszteletbe a döntést bármelyik kategóriáról legyen is szó, hiszen a véleménye mindenkinek más! 
Gratulálok mindenkinek, s akik nem értek el helyezést ne csüggedjenek, hiszen az összes történet nagyon jó volt, s csupán néhány pont különbség lett! :) Valamint, szeretnék kiosztani egy különdíjat is, a miértjét a díjnál fogom részletezni! 

Diush

----------------------------------------------------------------------------------------------------

III. helyezett:
 Lucy Jameson


Nagyon tetszett a történetedben az, hogy nem napjainkban játszódik, hanem 2019-ben. Örültem annak, hogy nincs One Direction, mert felbomlottak, s hogy a srácoknak már feleségük, gyermekük van. Az egész sztori hangulatát meghatározza az a tudat, hogy Zayn felesége meghalt és egyedül maradt a gyermekével, és hogy ez mennyire fájdalmas. Csak gratulálni tudok a történethez! :)


II. helyezett:
J. Samuels


Ezzel a történettel már találkoztam korábban, hiszen kértél tőlem kritikát, s már akkor is nagyon megtetszett az egész. Bírom, hogy a főszereplő lány ennyire laza és nagyszájú, de ugyanakkor meg van benne az érzékenység is. Igaz, néha megtalálható egy-egy sablonos rész a történetben, de ezeket kompenzálni tudod azokkal, amiknél tátva marad a szám. Valamint a szereplőválasztásod is tetszik - gondolok itt Andy-re! Gratulálok neked is! :)


I. helyezett:
Briana T.

Imádom, ahogy írsz; imádom a fantáziádat; imádlak! Egy kicsit ez most nyálasnak tűnik, de akkor is így van!
Akkor találkoztam először a blogoddal, amikor még csak a prológusod volt kint. Már akkor nagyon megfogtál vele, de valamiért mégsem iratkoztam fel (na, ezt most pótoltam)! Annyira egyszerű a történet, mégis annyira bonyolult! Nem írsz meg benne világmegváltó dolgokat, nem érnek véget a részek izgalommal, mégis alig várom, hogy olvashassam a következőt! Talán ezért is különbözik a legtöbb fanfictiontől! Egyszerűen lenyűgöző! Gratulálok! :)


Különdíjas:
Riri



Mindenképpen meg szerettelek volna jutalmazni, ezért a történetért, mert hihetetlenül szuper. Tudom, ez után felmerülhet a kérdés, hogy "akkor miért csak különdíjas lettem?". A válaszom az, hogy azért, mert bár a történet nagyon jó, ötletes és kreatív, valahogy mégis támadt bennem valamiféle hiányérzet. Nem tudom pontosan megfogalmazni, hogy mi miatt, de itt van bennem és úgy gondoltam, ez valamit mégis csak jelent. De ezzel a kis különdíjjal arra szeretnélek ösztönözni, hogy ne hagyd abba se a blogot, se az írást, mert nagyon jó, amit csinálsz! Gratulálok! :)
További oklevelek
Gratulálok mindenkinek! :) 
 

2 megjegyzés: