2014. január 16., csütörtök

Kritika §72

The Defectiove Love
written by: Bo S.












Fejléc: A fejlécedet nem szeretném véleményezni, mivel az egyik szerkesztőnk készítette!

Kinézet: Először is kezdeném azzal, hogy a fejléced és a háttér jól passzol egymáshoz, azonban nem értem a blogodnak miért piros árnyalatot adtál?! Javasolnám, hogy cseréld le, mert ez így egyáltalán nem harmonizál! Vagy legyen halvány rózsaszínes az egész, vagy lehet hogy jobb lenne a fehér-törtfehér megoldás (hogy ne legyen az egész rózsaszín)! Aztán, az egész blogodat hatalmas betűkkel írod, legyen az a történet, menü vagy éppen modul! Vegyél mindent kisebbre, mert nagyon zavaró, és esetleg a moduloknak is adhatnál valami szebb, érdekesebb betűtípust! Továbbá, az oldalsávod túl van zsúfolva: a cseréknél állítsd be, hogy 5-öt mutasson vagy maximum 10-et, a magadról menüpontot helyezd az alsó sávba, a fordító fölösleges, a chatet rakd feljebb, és azt a szöveget, amibe leírod hogy ez csak fikció,stb rakhatod lejjebb! Viszont örülök, hogy használod a sorkizárt igazítást!
Pont: 10/7

Történet: Hogy őszinte legyek, amikor elkezdtem olvasni a történetedet nem igazán fogott meg! Jó, nem az a tipikus sablonsztori, de azért van benne az is! Azonban nem könnyű megírni azt, hogy a fiúk iskolába mennek! Ahogy olvastam a részeket kezdett megváltozni a véleményem, de csak egy kicsit! Nem rossz történet ez, talán írhatnál bele több, egyedibb ötletet! Mivel ez csak egy kitalál történet, nyugodtan elengedheted a fantáziádat, és a határ a csillagos ég! :) Dicséretes, hogy már a második évadot/fejezetet írod! Csak így tovább!
Pont: 10/8

Írásmód: Több dolog is lenne, amire szeretném felhívni a figyelmedet, ha már egyszer a tanácsomat kérted! Az első, hogy ne rakd tele képekkel a részeket, mert egyáltalán nem esztétikus és nagyon zavaró is! Egy részbe maximum 2 képet helyezz el és azokat is állítsd be a 'kicsi' méretre, így sokkal szebb lesz az egész és nagyobb kedvvel fogják olvasni! A második, hogy párbeszédnél a kötőjel után tegyél szóközt! Ez csak egy kisebb hiba, de azért figyelj oda rá! A harmadik, hogy nem fogalmazol rosszul, de elég sok a szóismétlésed! Gondold át többször, hogy mit szeretnél leírni és fogalmazd át, keress rá szinonimákat! A negyedik pedig, hogy ne írj olyan, hogy "x komment után jön a következő"! Írj azért, mert szeretsz! Írj azért, mert örömödet leled benne, vagy mert éppen kikapcsol, vagy így ki tudsz magadból írni olyan dolgokat, amiket esetleg elmondani nem tudnál! De az, hogy azért írsz, hogy kommenteljenek egyáltalán nem szép, nem helyes dolog! Ha valaki nem szeretne írni semmit, akkor ő ebben az esetben sem fog, akinek pedig van hozzáfűznivalója ő enélkül is fog!
Pont: 10/7
Összes pont: 30/22

További sikeres blogolást kívánok!
Diush

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése