2013. december 27., péntek

Órarendek #2

Hey!
Sokan panaszkodtatok, hogy miért mindenhol - beleértve minket is - csak One Direction órarendek vannak. Mi tartottunk egy szavazást, hogy milyen órarendeket látnátok szívesen, végül a Little Mix és Cher Lloyd kapta a legtöbb szavazatot, éppen ezért készítettem nektek kettőt-kettőt. Remélem tetszenek, azonban egy kérésem lenne: ne rakd ki sehova, mint a te munkád! Csak saját használatra viheted!
Lio T.



4 megjegyzés:

  1. Szia!

    Tudom, hogy ez egy régebbi bejegyzésed, de épp idelátogattam (valami furcsa érzés miatt), benéztem az órarendekhez (mert érdekelt, hogy mások milyet csinálnak). Nézegetem ezeket az órarendeket, és egyszer megakad a szemem valamin: "Jé... ez az ÉN órarendalapom!" Mondtam ilyen nagy lelkesen.
    Küldök egy linket is, amit 2013. október 26-án raktam fel: http://flyingintheair-pic.blogspot.hu/2013/10/ajandekom-nektek-szunetre.html
    És, amit kértem ott: "Kérem, hogy aki blogjára szokott órarendeket csinálni, az ne használja fel ezt. Ugyanis akkor nem lenne az igaz, hogy "Saját órarend". Oké? :)"
    Nem tudok belelátni a fejedbe, mert olyat kérsz az olvasóktól, amit te sem tudsz megtenni. Nem mondom, hogy töröld le azt a két fejlécet, csak ne rakj ki több olyan png-t, aminél még külön (!) kérem is, hogy szerkesztő ne vigye el.
    MissMe

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Már most az elején szeretnék elnézést kérni! Az igazság az, hogy akkor amikor elkészült ez a bejegyzés nem igen tudtam, hogyan kéne órarend alapot készíteni, de azért megpróbáltam és ez látható az első és a harmadik órarenden. Azonban nem tetszettek a sajátjaim és a Googleban kezdtem keresgélni, ott pedig meg a találtam azokat amikről már tudom, hogy hozzád tartoznak! Szeretnék még egyszer elnézést kérni és amint visszajelzel, hogy elolvastad, letörlöm a bejegyzést!
      Liona

      Törlés
  2. Rendben, elfogadom. Nem vagyok haragtartó, csak legközelebb legyél körültekintő, mert nem mindenki ilyen elnéző. Viszont nem kell letörölnöd a bejegyzést, mert mégiscsak dolgoztál vele.
    Sok sikert a továbbiakban!
    MissMe

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönöm a megértésedet és azt garantálhatom, hogy nem fog többet előfordulni! A jókívánságot és, hogy megengeded maradjon a bejegyzés, különösképpen köszönöm!
      További szép napot!
      Liona

      Törlés