2013. november 30., szombat

Kritika #65

Scream
written by: Aura








Fejléc: Tetszik a fejléced, szép és igényes munka! Egyetlen problémám van, hogy Olivérről a kép nem a legjobb! Valahogy nagyon nem illik oda a színvilág, amin lehet változtatni a képszerkesztőbe! Illetve nem értem, hogy miért pont Scream lett a blog neve, de ez végül is nem ide tartozik!
Pont: 5/4

Kinézet: Szép lett a deisgn, minden passzol mindennel! Használod a sorkizárt igazítást a történetnél, ami plusz pont nálam! Egyedül a chatet raknám feljebb, méghozzá a rendszeres olvasók elé vagy maximum alá! Ezen kívül semmibe sem tudok belekötni! Gratulálok!
Pont: 10/10

Történet: Bevallom, amikor elkezdtem olvasni az volt bennem, hogy "na, egy újabb tipikus szerelemi sztori"! Erről igazából túlzottan nem is változott meg a véleményem, azonban ahogy köríted ezt a szerelmi szálat, nagyon tetszik! Egyáltalán nem érdekel, hogy megannyi történetet írtak már meg így (persze más szereplőkkel, és ezt csak az eddigi részekig értem, mert később még változhat a dolog), mert szívesen olvasom és izgatottan várom a következő részt - ugyanis feliratkoztam! :) Amit még megemlítenék, hogy nagyon rövid részeket írsz, mire belelendülne az olvasó, már vége is van! Próbálj meg legalább 3-4 oldalnyi (Word) részeket írni!
Pont: 10/9

Írásmód: Nagyon magával ragadóan írsz! Imádom, ahogy formálod a szavakat, ahogy leírod a lány érzéseit! Talán azt mondanám rá, hogy olyan fiatalosan érett! Szóismétléseket egyáltalán nem találtam, és helyesírási hibákat sem, csupán egy-két elgépelést és akkor is csupán egy-egy betűt! Csak így tovább! 
Pont: 10/10
Összes pont: 35/33
További sikeres blogolást kívánok!
D i u s h 

1 megjegyzés: