2013. november 16., szombat

Kritika #59

Give me love...
written by: Éva Malik










Fejléc: A fejléced eléggé egyszerű, csupán az alsó szaggatással van feldobva! A háttérben levő (Avril?) annyira el van halványítva, hogy a feje is erezett lett és Zayn egy kicsit furcsán van kivágva! A betűtípus azonban tetszik! Végignéztem a 'Fejlécek' menüpontot és egyértelműen a jelenlegi a legjobb fejléc, azonban ezen is kellene alakítani! A háttérbe mehetnének összemosott képek, amik a történettel kapcsolatosak, kevesebb szereplővel szebb lenne!
Pont: 5/3

Kinézet: Egyszerű a design, de a te esetedben ezt teszik! Nincs túlcsicsázva hatezerféle színnel, és a modulsávod sincs túlzsúfolva! Azonban, a moduloknak adnék egy kicsit cifrább betűtípust, illetve átrendezném a sorrendet, mert így nagyon kusza (fentről lefelé írom): 1. Oldalak, 2. Feliratkozások, 3. Chat, 4. Online, 5. Társblog 6. Csoport, 7. Látogatók, 8. Versenyek, 9. Cserék ...Plusz pont, amiért használod a sorkizárt igazítást a történetnél és tetszik, hogy tagolod is! A szereplők menüpontba esetleg még írhatnál róluk egy-két mondatot a képek mellé!
Pont: 10/9

Történet: Mivel már a második évadnál tartasz, ezért csak arról mondok véleményt! De nem tudok túl sokat hozzáfűzni, csupán hogy nagyon tetszik és másoknak is - mint ahogy azt például az oldalmegjelenítések és a kommentek száma is mutatja! Tetszik ahogy vezeted a szálakat! Azonban nem értem, hogy a második évadot miért csak 11 részesre tervezed?!  Lehetne kicsit hosszabb..:) /de ez már csak egyéni kívánság! :$/
Pont: 10/10

Írásmód: Ügyesen írsz és nagyon magával ragad minden! Azonban sok a szóismétlésed és előfordulnak helyesírás, valamint elgépelési hibák! Neked is csak azt tudom javasolni, hogy gondold át többször mit szeretnél írni és keress rá szinonimákat vagy fogalmazd meg másképp! Ami pedig az írási hibákat illeti, a legjobb, ha Word-be írod meg a történetet és ott egyből futtatsz egy helyesírás ellenőrzést! Így már jóval csökkentheted az ilyen hibák számát!
Pont: 10/7
Összes pont: 35/29
További sikeres blogolást kívánok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése