2013. november 4., hétfő

Kritika #51

Because of you
written by: Bo M










Fejléc: Nagyon tetszik a fejléced és nem is nagyon tudok belekötni! Egyetlen egy dolog van, ami egy kicsit zavar, hogy a jobb oldal egy kicsit üresnek tűnik a balhoz képest! De ez igazából nem nagy probléma!
Pont: 5/5

Kinézet: Szép rendezett blogod! Használod a sorkizárt igazítás az oldalsávba és a történetbe is, egyméretű képeid vannak és nincs túlzsúfolva az oldalsáv! Annyit tudnék javasolni, hogy a 'Figyelem!' pontot és az 'Információik' pontot rakhatnád egybe egy üres sorral elválasztva! Egy kicsit variálnék a modulok sorrendjén is: a chatet és a feliratkozókat rakd feljebb, a 'Ha könyv lenne' pontot pedig lejjebb! Illetve javasolnék egy háttérkép cserét is, mert nem igazán szép, ráadásul nem tölti ki a képernyőt és látszik, hogy újrakezdődik, így pedig nem túl szép! A 'Szereplők' menüpontban is használhatnád az egyméretű képeket és attól még szebb lehet!
Pont: 10/9

Történet: A történet egy nagyon jó ötlet! Tetszik, hogy itt nincs One Direction! Bevallom, először sablonosnak hittem, hiszen már ezer millió olyan történet van, amiben Harry nem bandatag és sötét múltja van, de ezt nagyon ügyesen megcáfoltad! Azzal, hogy a rendőrségnek segít eléggé egyedivé tetted az egészet! Kíváncsi vagyok a folytatásra! Csak így tovább!
Pont: 10/10

Írásmód: Nagyon ügyesen és érdekes írsz! Tetszik, ahogy formálod a mondatokat, jól átgondolva és választékosan fejezed ki magad, és csupán néhány helyesírási hibát találtam, ami lehet, hogy inkább elgépelés! Találtam néhány olyan mondatot, amit én személy szerint inkább különszedtem volna két mondatra, de azt is csak az értelme miatt! 
És van még egy dolog, amit megemlítenék bár nem ide az írásmódhoz kapcsolódik! Ez pedig az, hogy előfordul, hogy a fejezet elejét egyféle betűtípussal írod, s közben átváltasz egy másikra! Ez miért van? Figyelj oda rá, mert ezzel rontod az összeképet!
Pont: 10/9
Összes pont: 35/33
További sikeres blogolást kívánok!
 

1 megjegyzés: