2013. november 3., vasárnap

Kritika #50

Hullámok közt
written by: Flying Behind the Clouds










Fejléc: Fejlécedet nézve kettős érzések vannak bennem! Egyrészt tetszik, mert nagyon szép egyszerű, másrészt azonban nem tetszik, mert lehetne rajta több kép és igazából ez alapján semmi nem derül ki a történetből! Ezért én inkább afelé hajlok, hogy legyen egy új fejléced!
Pont: 5/3

Kinézet: Nagyon szép a blogod kinézete, eléggé egyedi! Tetszik a háttered, mert nagyon passzol a történethez és tetszenek a modulok hátterei is, azonban a chatnél nem használnám ezt, mert nagyon furcsa, hogy ennyit kell görgetni! A szereplők menüponttal levettél a lábamról, egyszerűen hihetetlen! Igazából a chaten kívül nem nagyon tudok mibe belekötni! Gratulálok!
Pont: 10/10

Történet: Nagyon tetszik a történeted, még csak hasonlóval sem találkoztam! Valami egészen különlegeset találtál ki! Bár kicsit sablonosnak tűnik, hogy a gyerekek nevelőszülőhöz kerülnek, aki egyáltalán nem kedves, sőt, szigorú, de a te történeted egyáltalán nem az! Tetszik ez a hajós, vizes világ! Tetszik az egész! Csak így tovább!
Pont: 10/10

Írásmód: Ügyesen írsz! Szépen és egyáltalán nem általánosan fogalmazol, választékosan beszélsz és helyesírási hibát sem találtam! Egyedül azt tudnám mondani, hogy néha-néha vannak olyan mondataid, amik alapból egyáltalán nem hosszúak (másfél-két sorosak), azonban én mégis szétválasztanám őket kettő, rövidebb mondatra. A tartalma, a lényege miatt! De igazából ez csak egy kis aprócska észrevétel, másba nem tudok belekötni!
Pont: 10/10
Összes pont: 35/32
További sikeres blogolást kívánok!
 
 

1 megjegyzés:

  1. Drága Diush!
    Hihetetlenül köszönöm, hogy idődet nem sajnálva értékelted a blogomat, őszintén kíváncsi voltam mások véleményére. És, hogy 35/32 lett... Hű! Megint csak azt tudom mondani, hogy köszönöm!

    Ölel, FBTC

    VálaszTörlés