2013. október 21., hétfő

Kritika #46

Without Shadow











Fejléc: Alapjáraton tetszik a fejléced, és nincs vele semmi más bajom, mint hogy túl nagy - és ezt a magasságára értem! Inkább legyen szélesebb, mert ott úgyis csak fekete, és a magasságából vegyél le! Ajánlom a 900x400-as méretet!
Pont: 5/4

Kinézet: Először is, vedd kisebbre a szélességet, mert így egyáltalán nem szép! Javaslom itt is a 900 px-es oldalszélességet és ezzel együtt elég csupán egy oldalsáv! Mivel nincs kint sok modulod, ezért válaszd ki az egyik oldalt és pakold át oda a modulokat ilyen sorrendbe (fentről lefelé írom): 1. Trailer, 2. Csevegő, 3. Feliratkozás, 4. Másik blogod, 5. Elérhetőségek, 6. Látogatók, 7. Magadról, 8. Cserék. Ezeket kívül a rövid történet összefoglalót rakd át egy szöveges modulba, és helyezd át az oldalsávba a trailer után! A szavazásokat pedig mindig legfelülre rakd a modulok között!
Javaslom, hogy cseréld le a hátteredet is valami egyszerűbbre, valami szebbre! Esetleg választhatnál másik színt is, hogy ne legyen ennyire sötét, de ha már ilyet szeretnél, akkor a blogod színét állítsd kicsit színesebbre! A hátteret mindenképp úgy állítsd be, hogy folyamatos legyen és ne látszódjon mindig a lábléc, mert így csúnya! A menüpontjaidnál kicsit egyértelműbbé tenném, hogy a "Without Shadow" és "Without Shadow 2." mögött mi is van! A 'Szereplők' menüpontod tetszik! Szépek a szerkesztett, egyméretű képek!
A történetnél javaslom a sorkizárt igazítás használatát, mert az sokat dobhat a kinézeten! És esetleg csinálhatnál egy szavazós (pipálós) részt az egyes fejezetek alá, hogy ily módon is tudják értékelni az olvasóid a részeket!
Pont: 10/5

Történet: Igazából nem nagyon tudom értékelni a történetet, hiszen csak a prológus van kint! Vagy nem tudom, kicsit nehéz kiigazodni azon, hogy ez egy teljesen másik történet, vagy ugyan azokhoz tartozik, amit te "Without Shadow" és "Without Shadow 2."néven futattsz?! Ezért is javasoltam, hogy azokat mindenképpen nevezd át!
Amúgy az a bevezető, ami kint van nem rossz! Elég eredetinek tűnik, de nem nagyon tudom értékelni, így ki is hagynám ezt a pontot!

Írásmód: Szinte ugyan azt tudom elmondani, amit az előző pontba: csak a prológus van kint! De az alapján a néhány sor alapján jól írsz! Viszont ez miatt ezt a pontot sem értékelném!

Összes pont: 15/9
További sikeres blogolást kívánok!
 

3 megjegyzés:

  1. Hogy érted hogy csak a prológus van kint? Ez csak azért furi hisz az első rész 23 fejezetes és a másodikból is fent van 11 :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát nekem csak a 'Köszöntőt' mutatja, amit október 5-én raktál ki! Ezt úgy érted, hogy az első évad 23 fejezetes, a második pedig 11 fejezet?

      -diush-

      Törlés
    2. A Without Shadow fülnél van az első évad ott fejezetek szerint vannak felpakolva a Without Shadow 2 pedig a második évadot jelöli és ott 11 rész van fent de azt még nem befejezett. :D na mind1 lehet nem elég egyértelmű akkor, azt viszont korrigálom ahogy a fejléc méretet és az oszlopokat is :)

      Törlés