2013. szeptember 27., péntek

Kritika #42

Traveller


Fejléc: -

Kinézet: Tetszik a háttered és a blogod színvilága is! Pont illik a jelenlegi évszakhoz és a történethez is, de csináltass egy fejlécet, mert nagyon feldobná a blogodat! Az első, amit javasolnék, hogy a részek címeit írd nagyobb betűvel, hogy feltűnőbb legyen! A 'Charachters' menüpontod nagyon tetszik, jó, hogy egyméretű szerkesztett képeket raktál ki és hogy nem csak a nevüket tüntetted fel! A 'Chapters' pontot kicsit feldobhatnád: esetleg rakj be egy mozgóképet és igazítsd középre a részeket! Most pedig térjünk át az oldalsávra! A modulok nevét rakd nagyobb betűméretre! Jó ötlet, hogy a következő részből hozol egy kis előzeteset, de ne írd külön menübe, hogy mikor fogod kitenni, mert olyan, mintha az egész blognyitásra értenéd vagy nem is tudom! A lényeg, hogy írd egybe a kettőt! Aztán, javasolnék mondjuk egy 'Rendszers olvasók' modult - ezt mindenképp -, és még esetleg Cserék' vagy egy 'Amiket én olvasok'  pontot az oldalsáv aljára, illetve a 'Visitors' pontot rakd lejjebb az 'Information' alá ! Ennyit az oldalsávról! Plusz pont nálam, amiért használod a sorkizárt igazítást!
Pont: 10/9

Történet: Bár furcsállom, hogy a prológusban úgy írod a történetet, hogy már egy pár Cora és Louis, az első részben pedig még csak a találkozásukról írsz, mikor még nem is ismerik egymást, de tetszik! Kicsit zavar, hogy már a legelején elárultad, hogy egy pár lesznek, és így egy kicsit csalódott vagyok, mégis úgy  hiszem, találtál egy rendszeres olvasót! Nagyon kíváncsi vagyok mit hozol ki ebből a történetből!
Pont: 10/9

Írásmód: Nagyon szépen írsz! Ahogy formálod a szavakat, egyáltalán nem hétköznapi! Kevés olyannal találkozok, aki ennyire költőien ír (már, ha mondhatok ilyet)! Nem találtam helyesírási hibát és nagyon jól vezeted a szálakat is! Kedvenc részem: "Napszemüvege ott fityegett a kék v-nyakú pólójába akasztva, amiből levettem, hogy nem idevalósi. Minden itt élő tudja, hogy az évszak ezen szakaszában maximum csak felhők által szűrt napfényt kapunk, még akkor is, ha az időjósok mást ígérnek.Világos farmert viselt, ami most vizesen tapadt a lábára. Ezt elnézve biztos voltam benne, hogy a hátsója sem utolsó."! Nagyon ügyes vagy! Csak így tovább!
Pont: 10/10
Összes pont: 30/28
További sikeres blogolást kívánok!
 

1 megjegyzés:

  1. Köszönöm szépen! Igyekszem ugyanilyen, ha nem jobb részeket írni a jövőben is!
    Big hug,
    Aura

    VálaszTörlés