2013. szeptember 1., vasárnap

Kritika #24

Álmok kastélya











Fejléc: Izgalmas, érdekes, minden a helyén, a két oldal ki van egyenlítve. A cím betűtípusával szórakozz még egy kicsit, ne maradj meg a Lucida Galligrapynál.
Pont: 5/5

Kinézet: A háttér stimmel a fejléchez, de vagy a blogsablont változtasd meg, vagy valahogy tégy be egy hasonló színvilágot a bejegyzések mögé, túlságosan rikít a fehér háttér, megtöri a blogod varázsát. A modulok ebben a sorrendbe tedd: Oldalak, A történet, Blogarchívum, Rendszeres olvasók, Chat,  Magamról, Cserék.
Pont: 10/8

Történet: Felcsigázó az összefoglaló, betekintést nyújtottál a szereplők jellemeibe, ami pluszpont, mert én már ebből eldöntöttem, hogy ki a kedvenc karakterem. A mesevilágot választottad alapnak, amiben nagyon sok lehetőség van. Élj velük! Légy bátor, és borítékolható a siker.
Pont: 10/10

Írásmód: Az írásjelek után tegyél szóközt - a párbeszédeket jelző kötőjelekhez mindenképpen. Nagyobb baj nagyon nincs, tetszik az írásmódod, remekül ötvözted a mai világ szófordulatait és a mesékben szereplő kifejezéseket, ettől nagyon egyedi és izgalmas a történet narrációja. A helyesírásoddal nincs baj.
Pont: 10/10
Összesen: 35/33
További sikeres blogolást kívánok!

1 megjegyzés: