2014. február 28., péntek

Kritika §81. - Egy spanyol csókja

Sziasztok!
Sajnálom, hogy ilyen sokáig nem írtam meg a kritikákat! Az okát már leírtam egy korábbi posztomban, úgyhogy nem ismételném önmagam! Most azonban igyekszem felzárkózni, úgyhogy itt is van egy saját vélemény erről a blogról!
Szeretném felhívni ismét a figyelmeteket arra, hogy egyszerre összesen 5db kritikát vállalok el, s azt, hogy jelenleg mennyi van az oldalsávban követhetitek nyomon! Ne legyetek lusták egy kicsit lejjebb görgetni az oldalt, hiszen ha akkor írtok, mikor beteltem figyelmen kívül fogom hagyni amit írtok! Köszönöm!

xx, Diush

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

written by: Catalina Sánchez


Fejléc: A fejléced túl egyszerű, igazából semmit sem mond, ráadásul a lány fejének a teteje le van vágva és így kicsit furcsán néz ki! Javasolnám, hogy rakj több képet a háttérbe az összemosásos módszerrel, olyanokat, amikből következtetni lehet legalább egy kicsit a történetre!
Pont: 5/1

Kinézet: Megmondom őszintén, nekem személy szerint nem igazán tetszik ez a virágos háttér! A másik, ami még eléggé szembetűnő volt, hogy ezt a rózsaszínes-pirosas színvilágot a zölddel kombináltad, s ez kettős érzéseket kelt bennem! Egyfelől, nem tetszik ez párosítás, mert nem illenek egymáshoz, másfelől pedig valahogy mégis jól mutatnak együtt! Megnéztem az előző designjaidat, és nekem a jelenlegi tetszik a legkevésbé, s talán a második a legjobban! De igazából próbálgatni kell, hogy megtudjuk melyik a jó! A modulsávodról csak annyit írnék, hogy szerintem nagyon túl van zsúfolva! Egy-két modult kivennék onnan a helyedben (mint például a főszereplő lány képét az idézettel, s a fiúét is, hiszen azokat megtalálják a szereplők menüpontban is), és a rendszeres olvasókat mindenképpen feljebb tenném, hiszen az egy elég fontos része a blognak! Összeségében azt mondanám, hogy szép rendezett a blogod, de eléggé megosztó a kinézet - valakinek (mint például nekem) eléggé erőteljes és "vad".
Pont: 10/7

Történet: Húú! A történet nekem nagyon tetszik! Mindig is a romantikusabb emberek közé tartoztam, de imádom a szenvedést (na nem azt, mikor én szenvedek, hanem olvasni róla), a gyötrődést és az ezzel járó gondolatokat! Te valahogy pontosan ezeket jeleníted meg, ami szintén megosztó lehet az emberek között: valaki például akkor sem olvasni ilyen történetet, ha egy kést tartanának a torkához! De remélem, te megtalálod azt az olvasótábort, akik igeni értékelik ezeket a gondolatokat, sorokat! Csak így tovább!
Pont: 10/10

Írásmód: Hihetetlenül jól írsz! Már az 'Egy spanyol csókja' menüpontban megfogtál a történet leírásával, annyira jól megfogalmaztad! Szerintem nagyon fontos az íráskor, hogy az olvasó képes legyen teljesen azonosulni a történettel, hogy oda tudja képzelni magát a szereplők helyében, hiszen ott a saját fantáziája alakíthatja a vonásokat, a környezetet, a tárgyakat! Neked ez sikerült elérned, legalábbis nálam biztosan! Ez mellett pedig nem találtam helyesírási hibát és szóismétlést sem! Egyszerűen magával ragadó, ahogy írsz! Gratulálok!
Pont: 10/10
Összes pont: 35/28

További sikeres blogolást kívánok!
Diush

1 megjegyzés:

  1. Kedves Diush!

    Először is elnézést, hogy eddig nem reagáltam.
    Én nagyon nem kedvelem azokat a fejléceket, amiknek most van a divatjuk. Szeretem, ha letisztult és egyszerű, eszerint készítem el őket. A több kép összemosása nem az én világom, nem szeretem, mert az számomra zsúfolt és nem is tudom, hogy mit akarnak vele mondani. A lány feje tényleg fura így, de sajnos ilyen volt a kép. A design színeit pedig egy színpalettáról állítottam be, ami nekem egyébként tetszik, de kinek ez, kinek az.
    Örülök, hogy a történet tetszett. Más is így van vele, hogy beleéli magát, amit fogalmam sincs, hogyan érek el, de sikerül. Köszönöm!
    A tanácsaidat megfogadom, azóta már új kinézet van a blogomon, ami szintén iszonyat egyszerű, de én ezt szeretem, még ha valakinek nem is mond semmit. Erről ismernek fel, mert ma már ennyire egyszerű dolgokat nem látsz.
    Még egyszer köszönöm, hogy megírtad a kritikát!

    Üdv,
    Catalina

    VálaszTörlés